Hoşgeldiniz  

Potanın Engelli Yıldızlarına Yemek

Semih Köken | 23 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi, İlçe’de yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun (TBESF) 2015 faaliyet programı içerisinde yer alan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Bayanlar Türkiye Şampiyonası’na katılan sporcu, antrenör, hakem ve spor adamlarına yemek verdi.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda çeşitli illerden gelen 28 sporcu, ve federasyon yetkililerine Kemer Belediyesi, Merkez ASPAVA’da yemek verdi.
Sporcuların ve federasyon yetkililerinin katıldığı yemeğe Kemer belediye Başkan Yardımcısı Semih Top’ta eşlik etti. Şampiyonaya katılan sporcu, hakem, antrenör ve spor adamları, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e kendilerine yaptığı yemek jestinden dolayı çok teşekkür ettiler.
Kemer belediye Başkan Yardımcısı Semih Top ise; Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül her zaman sporcunun yanında olduğunu ve spora çok değer verdiğini önemle vurguladı. Biz sporda ve belediye çalışmalarında örnek bir belediyeyiz. Onun için sizleri burada ağırlamaktan son derece mutlu olduk hepinize hayırlı yolculuklar ve başarılar dilerim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle