Hoşgeldiniz  

PGS Kiriş Resort Rusya’nın Ünlü Otel Sitesinde İlk Sırada

SEMİH KÖKEN | 29 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

PGS Kiriş Resort Otel, Rusya’nın ünlü otel sitesinde www.tophotels.ru‘da Antalya’da en çok yorum yapılan ve tıklanan otellerin başında bulunuyor. Dünya sıralamasında ise il 3’de bulunuyor.

PGS Kiriş Resort Otel, Rusya’dan ülkemize gelen turistlerin oteller hakkında konaklamalarının ardından yaptıkları yorumlar ve beğeniler ile oluşturulan www.tophotels.ru sitesinde Antalya’da en çok mesaj atılan otel sıralamasında 2900 civarında yorum ile birinci sırada yer alırken Türkiye genelinde ise 2’inci sırada yer alıyor. Dünya sıralamasında ise 3’üncü sırada yer aldı.

Türkiye genelinde Rus turistler ile çalışan oteller tarafından ilgi ile takip edilen ve buraya yapılan yorumlar ardından düzenlemeler yapan turistik işletmeler mevcut.

“DÜNYA GENELİNDE İLK YÜZ OTEL İÇERİSİNDE KALMAK İSTİYORUZ”

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan PGS Kiriş Resort Otel Genel Müdürü Adem Çiçek; “Özellikle Rus turistler ile çalışan tüm otel yöneticilerimizin yakından takip etmiş olduğu ve bizim için önemli bir yeri olan www.tophotels.ru isimli internet sitesini günlük olarak Guestrelation ekibimiz kontrol etmekte. 2013 yılında www.tophotels.ru ‘nun yapmış olduğu Dünya’nın en iyi 100 oteli arasında ilk 30’a yer almıştık ve bu dönemde de en çok Türkiye’nin otelleri beğeni toplamıştı. Biz bunu tekrar ettirmek istiyoruz ve bunun içinde müşteri memnuniyetimizi ön planda tutuyoruz. Otelimiz Pegas Tour’a ait bir işletme olması nedeniyle yüzde 98 Rus misafir ile çalışmaktayız. Rusya’da bu gibi siteler çok büyük önem taşımakta ve takip edilmekte. Gidecekleri yeri ve oteli bu sitedeki yorumlara bakarak seçim yapmaktalar. Bu nedenle de önemi bir kat daha fazla artmakta.

“BU YIL GEMİYİ KURTARMAK ÖNEMLİ”

2015 sezonu ile ilgili olarak, genelde büyük bir sıkıntı yaşanmakta. Fiyatlarda taviz verilmesine rağmen şuan itibariyle yaklaşık olarak yüzde 40’lık bir düşüş görünmekte ama yinede umutlarımızı yitirmeden çalışmalarımıza hız kesmenden devam ediyoruz. Çünkü otellerimizde ciddi istihdamlar var, tedarikçiler var, kiralanan dükkanların sahipleri var. Açıkçası bu yıl gemiyi kurtarmak çok önemli” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle