Hoşgeldiniz  

“PARAM KALMADI ĞI İÇİN BÖYLE YAPTIM” DEDİ SERBEST BIRAKILDI

Semih Köken | 03 Aralık 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

“PARAM KALMADI ĞI İÇİN BÖYLE YAPTIM” DEDİ SERBEST BIRAKILDI

Bankanın camını kaldırım taşıyla kırdı, polise teslim oldu

ANTALYA’nın Kemer ilçesinde bir bankanın giriş kapısındaki camı kaldırım taşıyla kıran M.B. (39) pişman olup polise teslim oldu. Parası kalmadığı için böyle bir şeye başvurduğunu ancak sonra pişman olduğunu söyleyen M.B. hakkında işlem başlatılarak, serbest bırakıldı.

Bankanın camını kaldırım taşıyla kırdı, polise teslim oldu

Kemer’de dün saat 19.30 sularında Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın önüne gelen M.B., yerden aldığı kaldırım taşını bankanın kapı camına atarak kırdı. Bir süre sonra yaptığından pişman olan ve korkan M.B., Liman Caddesi üzerindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı karakola giderek teslim oldu. Bingöl’de babası ile tartışarak önceki gün Antalya’ya gelen M.B., parası kalmadığı için bankaya hırsızlık teşebbüsünde bulunduğunu söyledi.

Cebinde 18 lirası bulunduğunu belirten M.B. ifadesi alındıktan sonra, hakkında ‘kamu malına zarar vermek’ ve ‘hırsızlığa teşebbüs’ suçlamalarından işlem başlatılarak, serbest bırakıldı.

ANTALYA'NIN KEMER ILCESINDE BIR BANKANIN GIRIS KAPISINDAKI CAMI KALDIRIM TASIYLA KIRAN M.B. PISMAN OLUP POLISE TESLIM OLDU.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle