Hoşgeldiniz  

Otel servis midibüsü kanala uçtu: 6 yaralı

SEMİH KÖKEN | 11 Haziran 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Kaza, dün saat 06.00 sırasında Ünsal Mahallesi Yeşil Akdeniz Sanayi Sitesi 75’inci Yıl Caddesi’nde meydana geldi. Kemer İlçesi’ndeki 5 yıldızlı bir otelin sabah vardiyasına giden personelini taşıyan Serkan Karaçam idaresindeki 07 ELB 13 plakalı servis midibüsü, viraja gireceği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki içi boş DSİ kanalına uçtu. Kazayı görenler, hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine kısa sürede çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis geldi. Vatandaşların ve ekiplerin yardımıyla yaralılar midibüsün camları kırılarak çıkartıldı. Kaza sonrası büyük şok yaşayanlar olayı telefonla yakınlarına bildirdi.

Midibüsteki 10 personelden Nazire Alkan, Haydar Bulut, Yeliz Kökçe, Şerife Bozan, Ümit Kilit ve Kamile Can yaralandı. Yaralılardan 4’nün durumunun ağır olduğu belirtildi. Şoför Serkan Karaçam ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla özel ve kamu hastanelerine kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan otel personeli ise gelen başka bir servisle evlerine götürüldü.

Sürücü Serkan Karaçam, aracın kayması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle