Hoşgeldiniz  

ÖMER AMCA’DAN SERT AÇIKLAMALAR

SEMİH KÖKEN | 20 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

“MUSTAFA GÜL için gece gündüz çalıştık, ama hep hançer yedik”kduu

Kemer’in tanınmış isimlerinden Ömer Cihan, Kemer’de yerel seçimlere 10 gün kala Mustafa Gül hakkında sert açıklamalarda bulundu. Cihan yaptığı açıklamada; Mustafa Gül’den hep zarar, eziyet, horlanma ve saygısızlık gördüğünü söyleyen Cihan “ Gül, kazansın diye gece günden çalıştık. Ama Gül’den ne hizmet ne de sevgi aldık, hep sırtımızdan hançerlendik, zarara uğradık ” diyerek Kemer’in hizmet sevdalısı bir başkana ihtiyacı olduğunu belirtti.
Kemer’in yerlilerinden ve herkesin ‘Ömer Amca’ olarak tanıdığı Ömer Cihan yerel seçimlere 7 gün kala, Mustafa Gül ve onun yönetimine ait çok ağır eleştirilerde bulundu. Gül’e 2009 seçimlerinde en büyük desteği verenlerin başında geldiğini ama Gül’ün kazanmasından sonra kendisini tanımadığını ve hep saygısızlık yaptığını belirtti. Ömer Cihan o günleri ve yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “ Maddi manevi tüm imkânlarımızla Mustafa Gül’ün yanında yer aldık fakat sonuç olarak sadece yıprandık. Bu güne kadar ne hizmet aldık, ne de sevgi” dedi.
Seçildi Kızımı İşten Çıkardı… Beş sene öncesine kadar hep Mustafa Gül’ü desteklediğini belirten Ömer Cihan, en büyük zararı hep Gül’den yediğini belirtti. Cihan: “2009’da seçimde kazansın diye çocuğumla çolumumla gece gündüz yanında yer aldık. Ama son seçimi kazandıktan sonra bize yapmadığını bırakmadı. Hatta Belediye’de çalışan kızıma bir gün Neşe Gül ile tanıştırmak istediklerinde, kızım ‘Ben Mustafa Gül’ün nikâhlı eşi Muazzez hanımdır, ben onu bilirim’ dedi diye, Neşe hanıma saygısızlık etti diye işten çıkarttılar çocuğumu. Ama öncesinde, nikâhlı eşi Muazzez hanımın elini tutarak, şimdi kanlı bıçaklı olduğu babasının elini tutarak kazandı seçimi. Ertesi gün hepsini, hepimizi unuttu ve eziyet etti bizlere.”
Seçim öncesi kanlı bıçaklıydılar…
Kemer’de siyasetin hep art niyetli olarak kullanıldığını Hasan Şeker ve Gül’ün hep insanları menfaat için kullandığını belirten Ömer Cihan, Gül’ün 2009 yılında seçimden önce kendisine gelerek destek istediğini belirtti. Ömer Cihan, “ Hasan Şeker kazanmasın, gel amca yanımda yer al kurtaralım Kemer’i bu adamdan dedi bende tamam’ dedim destekledim kendisini. Sırf Mustafa Gül’e destek veriyorum diye hizmet alamadım Belediyeden. Şeker zamanında evimin önüne kaldırım yapılsın diye müracaat ettim ve 2,5 milyar para verdim belediyeye makbuzları hala elimde ama Gül’ü desteklediğim için şeker yapmadı yolumu. Sonrada Gül başa gelince ilgilenmedi evimin önündeki yolla, kötü olunca da taşları aldılar gittiler. Zarar eden yine ben oldum” dedi.
Hasan Şeker ve Mustafa Gül’ün Belediyeciliğinden bi cacık olmaz.
Hasan Şeker’in belediye başkanlığında da pek çok işin aksadığını belirten Cihan bunu hemen evinin karşında bulunan parkın halini göstererek ispatladı. Cihan; “Hasan Şeker evimin karşısına parkın içine tuvalet yaptı ve sonrasında ilgilenmedi, pislik yuvası olmuştu. Sonrasında Gül, başa geçinde ‘Biz belediye olarak ilgileneceğiz burayı, güzel bir park yapacağız’ dedi. Fakat sonrasında bir otele kiraya verdi. Ama hiç ilgilenmedi, şimdi içerisi çöp dolu tam bir pislik yuvası. Bu parkın hali Hasan Şeker ve Mustafa Gül’ün Belediyecilik ve hizmet anlayışının açık bir kanıtı. Yani al birini vur ötekine, bunların belediyecilik anlayışından bir cacık olmaz” dedi.
Maddi manevi çalıştım, zarar ettim…
Seçim zamanında gece gündüz kendisi için çalışırken Gül’ün isteklerine yetişemediğini belirten Cihan yaşadığı bir olayı ve maddi zararı “2009 seçim arifesinde, bana ha bire telefon ederdi ‘Amca filancaya buzdolabı lazım, filancaya çamaşır makinesi lazım, o lazım, bu lazım’ diye, bende alır götürürdüm ilgili yerlere teslim ederdim. Ama bunlarında parasını ödemedi sonradan, Hepsi benim kesemden çıktı. 22 milyar zararım var” diyerek tepkisini belirtti. Aradan geçen onca zamana rağmen hatırlatmasına rağmen alacağını ödemediğini belirten Ömer Cihan, “ Hep istedi, biz hep verdik ama olan bize oldu” dedi.
Birbirlerine hakaret ediyorlardı şimdi el ele çalışıyorlar…
Hasan Şeker ve Mustafa Gül’ün Kemer’de siyaseti çok çirkinleştirdiğini ve bu iki ismin yıllarca Kemer’e hiçbir kazanç sağlamadığını da vurguladı. Birbirleri hakkında da çok ağır laflar söyleyen Gül ve Şeker’in şimdi yan yana olmalarının çok manidar olduğunun altını çizen Cihan, öfkesini şu sözlerle belirtti: “Daha önce Mustafa Gül, Hasan Şeker’e ‘Kaç bacanağı var belli değil’ diyordu, Şeker Güle’e ‘hırsız’ diyordu. Birbirlerine bu derece de hakaret ediyorlardı. Daha düne kadar yine kanlı bıçaklıydılar. Ama ne olduysa Yusuf Üras AK Parti belediye başkan adayı olunca kol kola girdiler ve beraber çalışamaya başladılar. Mafya gibi yol kesiyorlar, adamları militan gibi kol geziyorlar, Kuzdere’de, Aslanbucak’ta eşkıyamsısınız?
İnsanları neden takip ediyorsunuz? Neden bunu Umut Güneş’i, Bedri Yalçın’a yapmıyorlar? Çünkü biliyorlar ki Yusuf Üras güçlü bir aday ve Kemer’i kazanacak. Onun içinde eşkıyalık yapıyorlar. Bu ne kirli, çirkin bir siyasettir. Ama bu kirlerini Kemer’e bulaştıramayacaklar. Kemer’in zorba yönetim anlayışından kurtulmasına çok değil 10 gün kaldı.”
Ölene kadar Yusuf Üras’layım çünkü;
Yıllarca Mustafa Gül’ün peşinden koşmakla hep yıpranan, horlanan, zarar gören kişinin kendisi ve yakın çevresi olduğunu belirten Ömer Cihan, şimdilerde pek çok Kemer’li gibi tabuları yıkarak Yusuf Üras’ın yanında yer alanlardan. Zamanının çoğunluğunu Yusuf Üras’ın seçim ofisinde geçiren Ömer Cihan, neden Yusuf Üras’ı desteklediğini şu sözlerle özetledi:
“Ölene kadar da yanında yer alarak kendisine destek olacağım. Çünkü; Kemer’in iş üretecek, hizmet üretecek başkana ihtiyacı var. Üras’ı destekleyeceğim çünkü; Üras içinde gerçekten hizmet aşkı ve insan sevgisi var. Kemer’de yıllarca Mustafa Gül’ün peşinde koştuk, hep onu destekledik ama zararlı çıkan biz olduk. Maddi manevi desteğimizin sonucunda ezilen ve hizmet alamayan bizler olduk.
Fakat ne zaman bir işim olsa Yusuf Başkan beni dinledi ve hemen işimi halletti. Sonrasında da arayarak işin yapılıp yapılmadığını kontrol etti. Bu ne kadar güzel bir hizmet anlayışıdır. İşte o zaman inandım Yusuf Üras’ın hizmet sevdalısı bir başkan olduğuna ve yanında yer almaya karar verdim.”

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle