Hoşgeldiniz  

OLACAĞI BUYDU…. GÜL YİNE MANŞETLİK….

SEMİH KÖKEN | 12 Haziran 2015 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

GÜL’E TEPKİ YAĞIYOR

Hükümet kurma çalışmaları bir yana bazı partilerde iç kavgalar erken başladı. Kemer’in MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Gül’e partililerinden tepki yağıyor. Eşi Neşe Gül’ün de listede olmasına rağmen MHP’nin Kemer’de ağır bir yenilgiye uğrayıp üçüncü parti olarak seçimlerden çıkması Gül’ün MHP içerisinde en yoğun eleştirilere maruz kalmasına neden oldu.

 

GEÇMİŞİNDE SORU İŞARETLERİ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün seçim çalışmaları sırasında partisi adına hiçbir varlık ortaya koymadığını ileri süren partinin eski reisleri, Mustafa Gül’ün belediye başkanlığı seçimlerini MHP’den kazanmasından başka partiye hiçbir katkısının olmadığını ileri sürdüler. Reisler, ‘’Gül geçmiş yıllarda da MHP’yi bırakıp hem CHP’ye hem de AKP’ye gitmişti. Sonradan ne oldu da yeniden MHP’li oldu bu çok tartışılacak bir konu’’ dediler.

 

DÜĞÜNDEN ZAMAN BULAMADI

Mustafa Gül’ün MHP’liliğinin tartışılır konuma geldiğinin de altını çizen bazı partililer, ‘’Başkanımızın belediye hizmetleri ile ilgili uzaktan yakından haberdar olmadığını gözlerimizle görüyoruz. Seçim arifesinde festivallerle uğraşmak, düğün telaşı derken Kemer’de düştüğümüz hal içler acısına dönüştü. Birileri Gül’ün MHP’ye ne kadar zarar verdiğini açıklamalı’’ diye konuştular.

 

OYLARDAKİ FECİ GERİLEME

MHP’liler Kemer’deki oy kaybının hiç te azımsanmayacak sayıda feci bir düşüş olduğunun da altını çizerek, ‘’Partimiz 2014 yerel seçimlerinde Kemer’de 10 bin 41 oy alıyor ve belediye başkanlığını kazanıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde ise alabildiğimiz oy sadece 5 bin 650, aradaki binlerce  oy nereye gitti. Neden bu oylar bizde kalmadı. Bunun hesabını vermesi gereken tek kişi Başkan Mustafa Gül’dür’’ şeklinde

 

konuştular.http://www.antalyagazetesi.com.tr/13018-guncel-gul-sorgulaniyor.html

1746714d2d

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle