Hoşgeldiniz  

Öğretmenler Günü Muhteşem Kutlandı!

SEMİH KÖKEN | 24 Kasım 2014 | Kemer Güncel A- A+

 

öğretmenler gecesi  (12) öğretmenler (2) öğretmenler gecesi  (2) öğretmenler gecesi  (6)Salonu dolduran yüzlerce öğretmeni kapı girişinde karanfillerle karşılanarak birer paket hediye takdim edildi.
EMEKLİ ÖĞRETMENLERE PLAKET
İlçede emekli olan Öğretmenlere, Kemer belediye Başkan Yardımcısı, Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top plaket takdim ettiler.
Grand Haber Otelde, Kemer Belediyesi tarafından öğretmenlere özel düzenlenen programda, ilçe ve yeni bağlanan mahallelerinde hizmet veren öğretmenler unutamayacakları bir gece yaşadılar. Gecede sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Ramazan Çelik’in söylediği şarkılarla tüm öğretmenlere coşku dolu dakikalar yaşattı.
Kemer Belediyesinin düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler gecesine, Ev sahibi olarak Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Meclis Üyeleri Recep Yılmaz, Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven, Okul Müdürleri, öğretmenler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.
İlçedeki tüm öğretmenlerin katıldığı bir akşam yemeğiyle başlayan program, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün konuşması ile devam etti.
Programda bir konuşma yapan Başkan Gül; programa katılan bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak kendileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gül sözlerine şöyle devam etti; Cumhuriyetimizin kurulduğu günden bugüne kadar bizlere emek vermiş birçok öğretmenimiz var. Annelerimizi babalarımızı yetiştiren ve bizleri yetiştiren, bu gün burada onların sayesinde bir aradayız diyen Başkan Gül; öğretmenlik mesleğinin çok zor olduğunu söyledi. Bir konuşmadan örnek veren Başkan Gül; Bir İnşaat Mühendisi hata yapar bina çöker, Bir Makine mühendisi hata yapar motor patlar ama bir öğretmen hata yaptığı zaman bir ülke kökünden batar. Dedi.
Tabi ülkemize baktığımız zaman çok zor bir dönemin içerisinden geçiyoruz diyen Başkan Gül; Bu gün komşu ülkelerimiz büyük bir felaketin içerisinde ama biz inancımız sayesinde bu gün dimdik ayakta duruyoruz ve onların pis ve kirli oyunlarına uymamaya çalışıyoruz. Bunun da bir tek nedeni var büyük Önderimiz Büyük Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere vermiş olduğu saygıdan dolayı bunları yaşıyoruz. Biz bu saygıyı siz değerli öğretmenlerimizle sonuna kadar götüreceğiz. Hiç kimse bizim saygımıza bozamayacak ve bozmak isteyenlerde bir bu ülkeden bir gün çekip gidecekler. Biz geleceğimize sizlerin sayesinde geldik diyen Başkan Gül; çocuklarımıza vermiş olduğunuz ülke sevgisi, bayrak sevgisi, toprak sevgisi ve istiklal marşımızın sevgisini verdiğiniz sürece bizi hiç kimse yıkamayacak. Dedi
Kemer’de İlk öğretmenler gününü 30 öğretmenle kutladığını hatırlatan başkan Gül; 1988 yılında başlattığımız öğretmenler günümüzü bu gün de kalabalık bir coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı gününüzü canı gönülden kutluyorum. Dedi
Gece, Türk Halk müziği sanatçısı Ramazan Çelik konseri ve saz ekibinin çaldığı Müzik eşliğinde dans ve oyun havaları ile devam ederken öğretmenler ve aileleri piste izdiham yarattılar. Geceye yaklaşık bin 500 kişi katılırken Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketi geceye katılan Öğretmen ve ailelerini verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle