Hoşgeldiniz  

ÖĞRENCİYE TACİZ ŞOKU!

SEMİH KÖKEN | 19 Aralık 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer’de bir ilköğretim okulunda matematik öğretmeninin 6 ve 7’inci sınıfta okuyan 3 öğrenciye sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu iddiası ilçeyi karıştırdı. Olay, 7’inci sınıf öğrencisinin taciz olayını ağlayarak babasına anlatmasıyla patlak verdi.

Kızının, “Öğretmen bize yavrum canım diyor, öpüp kokluyor” şeklindeki sözleri üzerine okula gidip şikayetçi olduğunu söyleyen öğrenci velisi Hikmet K., “Sadece benim kızım değil farklı sınıflardaki 2 kız öğrenci ve engelli çocuğu olan bir veli aynı öğretmen tarafından tacize uğramış. Hatta tacizci öğretmen öğrencilerden birine göbeğini açtırıp öpmüş” dedi.

TACİZİN BOYUTLARINI BİLMİYORUZ

Tacize uğrayan diğer öğrencilerin velileri ile bir araya geldiklerini söyleyen bir veli., “Kızım okuldan geldiğinde titriyordu. Annesi defalarca ne olduğunu sorduğunda önce anlatmamış sonra öğretmenin kendisinde koridorda sıkıştırdığını söylemiş. Kızım korktuğu için okula gitmek istemedi. Biz de ertesi gün konuyu derhal okul yöneticilerine ilettik. Tacizin hangi boyutlara ulaştığını ise henüz bilmiyoruz” diye konuştu.

LOJMANDA KALIYORMUŞ  

Tacize uğradığı iddia edilen kız öğrencilerden isminin açıklanmasını istemeyen diğer bir veli ise şunları söyledi: “Öğretmenin alkol sorunu olduğunu öğrendik. Zaten eşinden ayrı olduğu için okul içindeki lojmanda kalıyormuş. Öğle tatilinde bir arkadaşıyla bira içtiği için şikâyet edilmiş ama ilgili kurumlar önlem almamış. Ben de olayı kızımın ifadeleri üzerine öğrendim. Ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağım.”

GEREKEN YAPILACAK

Taciz iddialarını doğrulayan okul öğretmenleri konunun Jandarmaya intikal ettiğini, ayrıca il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin de harekete geçtiğini söyledi. Gereken her türlü işlemin yapıldığını belirten Okul Müdürü Aykut Gündüz, “Biz ilgili velilerimize gerekli açıklamayı yaptık. Ayrıca il ve ilçe milli eğitim de bilgilendirildi. Süreçle ilgili detaylı inceleme yapılacak” dedi. Bu esnada okul önüne gelen bazı veliler, “O öğretmeni bize verin öldürelim” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

 

 

 

Kaynak Hürriyet

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle