Hoşgeldiniz  

Mustafa Gül, Çamyuva Halkı İle Bir Araya geldi

Semih Köken | 07 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Merkez ve mahallelerde düzenlediği halk ziyaretlerinin ardından, çevre mahallelerde ki vatandaşların istek ve sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyor.
Çamyuva Mehtap Sitesinde yapılan toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Tayyar Gül, Otelciler, Esnaf ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü için birim başkan yardımcılarına talimat verdi. Vatandaşların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Gül “Kemer belediyesi olarak halkımızın ihtiyaçlarına ve sorunlarına karşı duyarlı olmalıya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde İlçemizi ve mahallelerimizi daha yaşanabilir ve turizme yakışır bir haline getirmeliyiz.
Başkan Gül, buradaki konuşmasında “İlçemize bağlı tüm mahallelerimizi tıpkı ilçe merkezindeki mahallelerimiz gibi önemsiyoruz. Bu nedenle sıklıkla buralara gidip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz ve çözüm için katkı yolları arıyoruz. Biz hem buraya sizleri ziyaret etmeye hem de sorunlarınızı yerinde görmek ve çözümlemek amacıyla geldik. Yollar ve parklar hakkında vatandaşların sorularını da cevaplayan Başkan Gül; İmkanlarımız ve zaman dahilinde yollarımızı ve parklarımızı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bilhassa ana caddelere önem verdiklerini söyleyen başkan Gül; Tekirova ve Göynük Mahallelerimizde Ana caddeleri kaldırımıyla, peyzajı ve ışıklandırmasıyla hizmete açtık inşallah önümüzdeki aylarda Çamyuva mahallemiz Ana Caddeleiri de yapacağız. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle