Hoşgeldiniz  

MİNTA   ANKARADAN MÜJDELERLE GELDİ

SEMİH KÖKEN | 06 Haziran 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MİNTA   ANKARADAN MÜJDELERLE GELDİ

KEMER AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İSMAİL SELAMİ MİNTA   ANKARADAN MÜJDELERLE GELDİ

Minta  “Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitemizin inşaat ve yapım ihalesi 25.06.2020 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapılacaktır.
Kemerimize hayırlı uğurlu olsun. Sanayi Bakanımız Sn. Mustafa Varank’a,
desteklerini esirgemeyen Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milletvekillerimize ve İl Başkanımız Sn. İbrahim Ethem Taş ‘a teşekkür ediyoruz.” dedi.

emer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Kuzdere Mahallesi’nde bulunan mevcut sanayi sitesinin yanında yer alan Hazineye ait araziye ek olarak yapılacak yeni sanayi sitesinin ihalesi 25 Haziran’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gerçekleştirilecek. Kooperatif Başkanı Mehmet Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni sanayi sitesinin kazanımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeni Sanayi Sitesi ihalesi 25 Haziran’da

 

Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın, Kuzdere Mahallesi’nde bulunan mevcut sanayi sitesinin yanında yer alan Hazineye ait araziye ek olarak yapılacak yeni sanayi sitesi ihalesinin 25 Haziran’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gerçekleştirileceğini bildirdi. 31 bin 322 metrekare alana yapılacak ek yeni sanayi sitesinde sosyal tesis alanı ile kooperatif idare binası yer alacak.

Yeni Sanayi Sitesi’nin Kemer’e ve sanayi esnaflarına hayırlı olmasını dileyen Kooperatif Başkanı Mehmet Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda emeği geçenlere teşekkür etti. Akın, paylaşımında şunları söyledi:

“Yeni sanayi sitesi inşaatımızın yapım ihalesi 25/06/2020 tarihinde saat 10:00 da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda yapılacaktır. Bu süreçte emeği geçen; başta Ak Parti Kemer ilçe başkanım İsmail Selami Minta’ya, Ak Parti Antalya il başkanım İbrahim Ethem Taş’a, geçmiş dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Tevfik Türel’e, Antalya Ak parti milletvekillerimiz Av. Mustafa Köse’ye ve Atay Uslu’ya ve geçmiş dönem Ak Parti milletvekilimiz ve Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi sayın Gökçen Özdoğan Enç’e, geçmiş dönem AK Parti Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürü Ramazan Yıldırım’a, Daire başkanları Soner Erkek ve Caner Koçoğlu’na, şube müdürleri ile tüm bakanlık personeline, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu’na, Kemer Kaymakamımız Murtaza Dayanç’a ve dönemin Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan’a ve Antalya İl ve ilçe daire müdürlerime ve tüm çalışanlarına, İlçemizin geçmiş dönem Belediye Başkanları Hasan Şeker ve Mustafa Gül’e ve mevcut Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na ve tüm muhtarlarımız ile 1995 yılından bugüne Kemer Sanayi Kooperatifimize ve Kemer’imize emeği geçen, bizlere gönül veren ve bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen herkese şahsım ve Kemer Küçük Sanayi Sitesinin birbirinden değerli esnafları ve üyeleri adına çok teşekkür ederim.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle