Hoşgeldiniz  

Miniklerden Semt Evine anlamlı bağış!‏

SEMİH KÖKEN | 14 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Anaokulu öğrencileri yürüttükleri sosyal proje kapsamında topladıkları kıyafet ve oyuncakları Kuzdere Semt evi Belediyesi Giyim yardımı bölümüne bağışladı.

Kemer Belediyesi Kuzdere Semt evinde 5 yıldır binlerce ihtiyaç sahibine yaptığı yardımlarla hayırseverler ve sosyal projeler için Kemer halkına yardımcı olmaya devam ediyor.
Kemer Anaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahipleri için yürüttükleri sosyal proje kapsamında topladıkları oyuncak ve kıyafetleri teslim etmek için Öğretmenleri ve velileri ile birlikte Kuzdere Semt evini ziyaret ettiler.

Kemer belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Kültür Müdürü Tamer Mutlu ve Öğretmen Zeynep Karadaş, Veliler Semra Özdiker ve Emine Şahin hazır bulunduğu ziyarette,Başkan Yardımcısı Semih Top; velilere Kemer belediyesi Kuzdere Semt evi çalışmaları hakkında bilgi verildi. Öğretmen velilerle sohbet eden Başkan Yardımcısı Semih Top,minik öğrencilerin topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için Semt evi Kıyafet bölümüne teslim ettiğini belirterek, “Hayırsever yardımlarını ihtiyaç sahipleri ile senelerdir buluşturuyoruz. Fakat minik öğrencilerimizin ziyareti bizim için çok farklı. Çünkü bu yardımlar yaşı küçük, merhameti kocaman yüreklerden geldi. Çocuklarımızın erken yaşta, paylaşma, yardım etme ve iyilik duygularını öğrenmesi bizim için çok anlamlı. Bu kampanya da öncülük yapan öğretmen velilere, tüm öğrencilerimize Başkanım Mustafa Gül adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Kemer Anaokulu Öğretmeni Zeynep Karadaş ise; “Bu tür eşyaların değerlendirilmesi çok mutlu edici bir olay. Bizler bu kutuları hazırlarken çocuklar çok mutlu oldu, onların bu mutluluğunu görmek bizleri de çok mutlu etti. Bu tür eşyaların hayırlı yerlere gitmesi ve Kemer belediyesinin böyle anlamlı bir yardım mağazası kurması son derece önemli. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.DSC_1792 DSC_1795 DSC_1806

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle