Hoşgeldiniz  

MHP’li Vekil Adayları Kemer’de turizmcilerle biraraya geldi.

SEMİH KÖKEN | 21 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili adayları Crystal De Luxe Otel’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda KETOB üyesi turizmcilere MHP’nin seçim bildirgesini anlatarak, turizmcilerin fikir ve önerilerini dinlediler.

Antalya’da MHP’den 2’nci sıra milletvekili adayı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya Milletvekili adayları Cengizhan Gököz, Güray Parlak ve Neşe Gül ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 7 Haziran seçimleri öncesin de Crystal De Luxe Hotels’ de Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB)  ile kahvaltılı sabah toplantısında bir araya geldi.

Yurdakul, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim bildirgesini anlattı. Otelcilerin yaşadığı sorunlarla ilgili sorulara cevaplar verdi. Turizm sektörünün 12 ay canlı kalamamasının ekonomik alanda ve sosyal hayatı da etkileyen birden fazla soruna neden olduğunu söyleyen Yurdakul, kış aylarında kapanan oteller nedeniyle önemli bir kesimin işsiz kaldığını, kalifiye personelini işten çıkaran işverenin yeni turizm sezonunda yetişmiş eleman bulamama konusunda sıkıntıya düştüğünü aktardı. Bunun için partisinin seçim bildirgesinde sağlık turizmi başta olmak üzere kongre ve fuar turizmi, kültür turizmi, yat turizmi gibi turizm alanını çeşitlendirecek yeni alanlar önerildiğini aktaran Yurdakul, Antalya’da turizmi 12 aya yaymayı başardığımız takdirde kentteki birçok sorununda çözüleceğini belirtti ve toplantıya katılan otel yöneticilerin tek tek fikir ve önerilerini dinledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle