Hoşgeldiniz  

MEVLANA KAVŞAĞI, TRAFİĞE KAPATILIYOR

Semih Köken | 21 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya şehir içi trafiğinin önemli ölçüde yükünü çeken Mevlana Kavşağı, cumartesi günü trafiğe kapatılacak. Üst geçit çalışmaları nedeniyle 4 ay süresince trafiğe kapalı olacak kavşağın çevresinde, alternatif ulaşım yolları açıldı.

Yeni trafik planı kapsamında yolun üst kısmı tamamen trafiğe kapalı olacak, ancak kavşağın içiyle alt geçiş yolları çalışıyor olacak. Kavşak çalışmasının tamamen bitimine kadar, sürücüler alternatif yolları kullanabilecek. Hazırlanan güzergah haritasında, gidiş ve dönüş yolları oklarla gösterildi. Otobüs duraklarında, kentin işlek cadde ve sokaklarında vatandaşa ulaştırılan haritalarda, yeni geçiş güzergahları yer aldı. Harita üzerindeki kırmızı çizgili bölüm, köprülü kavşak yapılacak bölgeyi gösteriyor. Yanlarda yeşil çizgilerle anlatılan yollar ise gidiş ve dönüş istikametlerini veriyor.

Andan Menderes Bulvarı’ndan Mevlana Caddesi istikametine gitmek isteyecek sürücüler, 519 Sokak, 546 Sokak ve 555 Sokak üzerinden alternatif yol olan F.Okyar Caddesi’ni kullanacak. Kızılırmak Caddesi’nden gelip Evliya Celebi Caddesi’ne gitmek isteyen sürücüler ise 839 Sokak, 834 Sokak ve 882 Sokak üzerindeki yolu takip edecek. Yine Kızılırmak Caddesi üzerinden gelip Adnan Menderes Bulvarı’na geçecek olan sürücüler de 839 Sokak, 837 Sokak, 826 Sokak üzerinden seyredecek.gtm_jd84x30a3qnt6gso10bzqagved2k1m9jpy7

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle