Hoşgeldiniz  

Mehmet Saygın Doğu Avrupa Şampiyonu‏

SEMİH KÖKEN | 30 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Sayısız derecelerini bir yenisini daha ekleyen Mehmet Saygın Hedefim Avrupa Şampiyonu olmak dedi.
Geçtiğimiz günlerde Bursa Gemlik’te düzenlenen 2015 Doğu Avrupa Şampiyonasında yarışan ve ATV kategorisinde birinci olan Mehmet Saygın, Kemer Belediyesi Sponsorluğunda Birincilik Kupasını Başkan Mustafa Gül’e getirdi.
Şampiyonalarda Kemer’i başarıyla temsil eden Mehmet Saygın’ı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve yeni kurulacak bir birimle Motokors sporuna destek vereceğini söyledi.
160 sporcunun katıldığı Bursa Gemlik’te düzenlenen 2015 Doğu Avrupa Şampiyonasında ATV kategorisinde 1’inci olan Kemerli Mehmet Saygın, Türkiye’den sonra Doğu Avrupa şampiyonasında da birincilik kupasını getirerek Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül’e takdim etti. Başkan Gül de Kemerli şampiyon Saygın’a başarılarının devamını diledi.
Mehmet Saygın yaptığı açıklamada; Türkiye Motorkros Şampiyonalarında bir çok derecelerim var Kemer belediyesi Sponsorluğunda ve Motorkros Enduro Kulübü’nün organizatörlüğünde düzenlenen bir çok yarışmalarda ATV kategorisinde birinci olmuştum. Bursa Gemlik’te düzenlenen 2015 Doğu Avrupa Şampiyonasında da hedefim yine bircilikti iyi bir yarış çıkarak birincilik kupasını Kemer’e getirdim. Bundan sonraki hedefinin Avrupa şampiyonu olmak olduğunu da sözlerin ekledi.
Başkan Gül İse yaptığı açıklamada; ‘’Antalya ve bölgenin adını sportif bir faaliyette birincilik kürsüsüne çıkaran Mehmet Saygın’la gurur duyduğunu söyledi. Gül; sporcumuzla ne kadar gurur duysak azdır. Her geçen gün Motorkors’a ilgi oldukça artmaktadır. Bu da Kemer’imizi en iyi şekilde tanıtımını ve reklamını yapmaktadır. Kemer belediyesi olarak artık bu sporu bünyemize katarak yarışmalarını sürdüreceklerdir. Bundan sonraki yarışmalarda tüm sporculara olduğu gibi Mehmet Saygın kardeşimize de başarılar dilerim. ‘’ dedi.DSC_0356

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle