Hoşgeldiniz  

MAXXROYALDE HAYAT ŞİMDİ BAŞLADI

SEMİH KÖKEN | 06 Ağustos 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemerde beş yıldızlı bir turistik tesisin yıkılıp yeniden inşaa edilmesi ile yepyeni bir yüze kavuşan Maxx Royal Kemer sektöre Merhaba dedi.Özellikle yüksek fiyat politikası ile göze çarpan Maxx Royal Kemerde kişi başı tatil fiyatları 700 euro ile 17 bin euro arasında değişiyor. Şimdiden yüzde 100 doluluk rakamlarını yakalayan tesisin inşaatı ile birlikte Kiriş’te tesise yakın dükkan dükkan kiralarında da büyük artış yaşandı. Maxx Royal Kemer ve Maxx Tesisin Kemere büyük bir değer katacağına inandıklarını vurgulayan Maxx Royal Genel Koordinatörü Burak Türkeri, Kemerde açılan tesislerinin stresi ortadan kaldıran bir anlayışla hizmet etmeye başladığını ifade etti.

 BÜFE KUYRUĞU TARİHE KARIŞTI

 Türkeri şöyle konuştu;  Stresi minimize etmeye yönelik bir kurgu yarattık. Tatilde stresin ana kaynağını zamanlara göre ayrılan sunumlar oluşturuyor. Tatilinizi bizim hazırladığımışekilde yapın şeklinde bir yapı var. Tesislerde konaklayan misafiler, Sabah kahvaltıya yetişemezsem?, denizdeyken “öğle yemeğine yetişemezsem Akşam dönerken yemek saatini kaçırırsam sorularıyla başbaşa bırakıyoruz. Aslında birazda askeri kapmpa benzer bir halimiz var. Bu şekilde misafirler tam da istedikleri gibi bir tatil yapamıyor. Biz bu durumu değişirdik. İşi doğal akışına bıraktık. Misafirlerimiz dilediği zaman yemeğini yapabiliyor. Ana restaurantımız 24 saat hizmet veriyor. Büfe kuyruğu sorunu diye bir durum yaşanmıyor. Diledikleri zaman son derece rahat stresten uzak yemeğini yiyebiliyor.

 LOBİDE BEKLEMEK YOK

 Sadece yemek içmek de değil. Bina yapısı, restaurant bar, genel kullanımdaki tüm alanları

stres sorununu ortadan kaldıracak şekilde planladık. Uçak saatleri çok erken. Sabah erken saatlerde gelen yada çıkışı geç olan misafirlerimiz için de düzenleme yaptık. Erken gelen ve geçgidecek misafirlerimize özel odalar yaptık. Bu odalarımızda erken gelen misafirler odasınıbeklemiyor. Geç gidecek olanlar da lobide servis saatini beklemiyor. Bu şekilde misafirler günlerini harcamıyor. Ortak kullanım alanı değil, her aile için birer oda bulunuyor. Orjinal oda hazırlandığında misafir plajdayken odasını taşıyıp, kendisine anahtarını bulup teslim ediyoruz. Bu da stresi ortadan kaldıran uygulamalardan biridir.

 PLAJA HİZMET EDEN PERSONEL

 Plajda misafirin ayağına kadar giden bir servisimiz de var. Plajın bir köşesinden misafiri kaldırıp bara kadar yormuyoruz. Plajımızda 15 garsonumuz plaj servisi yapıyor.

 HEM DİNLENCE HEM EĞLENCE

 290 odaya 1000 personelimiz hizmet veriyor. Maxx Royalda çalışanlarımız için hiç bitmeyen bir eğitim çalışmamız var. Yaz kış hizmet verdiğimiz için personelimizi tüm bu çalışamlara göre yönelten çalışmalarımız oluyor. 700 odayı çok rahat yapacağımız bir alana sadece 290 oda sığdırmamızdaki amaçlardan biri de dinlenmek isteyen ve eğlenmek isteyen misafir kitlemize de rahatlıkla hitap etmek oldu. Mimari ekibimizde çok başarılı, her beklentiyi karşılayacak bir ürünçıkardı ortayamaxxroyal11 mmx max34

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle