Hoşgeldiniz  

KUZDERE’NİN GELECEĞİYLE OYNUYORLAR

SEMİH KÖKEN | 14 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuzdere mahallesine yapımı planlanan Kültür merkezi projesinin, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edilmemesini sert sözlerle eleştirdi. “AKP’li Belediye Meclis Üyesi Halit Çilengir ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, resmen Kuzdere mahallesi’nin geleceğiyle oynadılar” diyerek tepkisini açıkça ifade eden Başkan Gül, “5 Mayıs 2015 tarihinde ki Kemer Belediye Meclisimizde OY BİRLİĞİ ile aldığımız kararla, Kuzdere ve Aslanbucak Mahallemize yapmayı planladığımız Kültür Merkezi ve Sosyal alanlar projemiz Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde AKP’li meclis üyelerinin RED oyu kullanmasıyla kabul edilmemiştir. Kemer’de 2 dönem muhtarlık ve daha sonra Meclis üyeliği yapan ve halen meclis üyeliğine devam eden AKP’li Halit Çilengir ise, bu oylamayı zevkle izlemiş Menderes Türel ise bu karara çanak tutmuştur” dedi.

HALİT ÇİLENGİR RESMEN ŞAŞIRDI

AKP’li Belediye Meclis Üyesi Halit Çilengir’in Kuzdere’nin geleceğiyle oynamasına bir anlam veremediğini ifade eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kuzdere mahallesine yapmayı planladığımız Kültür Merkezi projemizi, Belediyemizin Mayıs ayı meclisinde oylamaya sunduğumuzda AKP’li Halit Çilengir ve tüm Meclis Üyeleri EVET oyu kullanmış ve bu konu OY BİRLİĞİ ile kabul edilmişti. İmar planı değişikliği konusunun Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oylanmasında ise, aynı Halit Çilengir RED oyu kullanarak, Kuzdere mahallemizin geleceğiyle oynamıştır. Şimdiye kadar Kuzdere Mahallesine hiç bir katkısı olmayan Halit Çilengir’in bu tutumunu, Kemer halkının takdirine bırakıyorum” dedi.

ÇOCUKLARA HESAP VERECEKLER

Kuzdere ve Aslanbucak mahallesinde yaşayan çocukların “Başkan Amca biz Kemer’de sinema görmek istiyoruz” sözünden yola çıkarak, bu alana derhal Kültür Merkezi projesi oluşturulduğunu ve bu yönde karar alındığını belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AKP’li Meclis Üyesi Halit Çilengir olmak üzere, bu projeye RED oyu kullanan tüm AKP’li Meclis üyeleri Kuzdere ve Aslanbucak mahallesinde yaşayan 20 bin insana hesap verecekler. Her şeyden önemlisi, hizmetimizin önüne geçmeye çalışarak, kültür merkezini içeren projeye hayır diyerek, Kuzdere Mahallemizin geleceğine engel olmak isteyenler, çocuklarımıza hesap verecekler” dedi.

YARGIYA GİDİYORUZ

Kemer’in siyasi hesaplaşmadan uzak durup hizmet görmesi gerektiğini ifade eden Başkan Mustafa Gül, “Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edilmeyen Kültür Merkezi ve Sosyal Alanlar Projesi konusunu Yargıya taşıdıklarını söyledi. Başkan Gül, “AKP’li Meclis üyeleri Kemer’de yaşayan insanlara hesap verecekleri gibi, Yargıya da hesap verecekler. Kemer Belediye Başkanı olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacak ve Kuzdere ve Aslanbucak mahalle halkımıza hizmetin en iyisini yapacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle