Hoşgeldiniz  

Kırkpınar’da başarılı Güreşçilere Başkan Gül’den Maddi destek!

SEMİH KÖKEN | 03 Temmuz 2014 | Kemer Güncel A- A+

 

DSC_1444 DSC_1396 DSC_1420 DSC_1424 DSC_1425 DSC_1430 (1) DSC_1430 DSC_1436

Ata sporu yağlı güreşlerin en görkemlisi olan Kırkpınar yağlı güreşlerinde, boylarında derece giren Kemer Belediye Sporlu güreşçiler, Şahin Bilici, Gürkan Balcı ve Emre Erkal  Kemer  Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından Para ödülü  ile ödüllendirildi.

653’ncü Kırkpınar yağlı güreşlerinin ardından Kemer’e dönen, başarılı hocaları Uçar Dede, Deste Orta Boyda birinci olan Gürkan Balcı, Büyük Ortada 3. Olan Şahin Bilici Başaltına, Daha önce Samsun ve Kocaeli güreşlerinde başarılı olan ve Başaltına yükselen güreşçiler Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyarette etti.

Boylarında birincilik ve üçüncülük derecelerini yapan güreşçileri ve yakınlarını tebrik eden Başkan Gül;  güreşçilerin gelecek yıllarda üst seviyelerde başarılar elde edeceğine inandığını söyledi. Kemer’de yağlı güreşe halkımızı büyük bir ilgisi ve gençlerimizin merakı var diye sözlerine başlayan Başkan Gül;  Turizmin olduğu bir yerde nasıl güreşçi yetiştirilir diye merak konusu oluyor. Biz güreşi seviyoruz sporcu gençlerimizin aileleri de güreşi seviyor takımın başında çok iyi bir hocamız var güreşçilerimize hem teknik hem taktik açısından çocuklarımızı kendilerini iyi bir şekilde yetiştiriyor.Bu sene Kırkpınar’a  iyi bir şekilde hazırlandık güreşçilerimizi bir üst boyda görmek istiyorduk kışın çok iyi çalıştıkları gösterdiler güreşçilerimizden Emre Erkal ve Şahin Bilici samsunda bir üst tura atladılar İstanbul’da ve Kocaeli’nde yapılan güreşlerde birer tur atladılar birisi büyük orta biriside baş altına çıkma imkanı yakaladı. Kırkpınar’da iyi bir derece yakalayabilirlerdi, ama iki güreşçimizde  iki boy birden atlaması ile adapte olmadıkları bir yere geldiler.Biz onlara her zaman güveniyoruz ,aileleri güveniyor bu yıl güreşçilerimiz iyi başarılar yakaladı Şahin Bilici’de baş altına çıktı. Biz seneye artık Kemer’de baş pehlivan görmek istiyoruz diyen Başkan Gül; Ben güreşçilerimizin gelecek yıl da boy atlayarak baş pehlivanlığa çıkacaklarını inanıyor ve güveniyorum. Bizden önce en büyük destekçilerini ailelerinin her zaman güreşçilerimizin yanında olması onların başarılı olmasını sağlıyor. Önümüzde elmalı güreşleri var orada da boy atlamalar olacak alttan yetişen kardeşlerimizde azimle çalışarak Elmalı güreşlerinde de boy atlayacaklarına güveniyorum. Onlar ne kadar çok başarı elde ederlerse önce kendi isimlerini sonra Kemerimizi Türkiye’ye duyuracaklardır. Dedi

Ziyaretin sonunda Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül  her üç  güreşçiye ve Başarılı Hocalarına maddi yardımla ödüllendirdi.

Ödül töreninin ardından “Şampiyonluklar seninle güzel Gül Başkan” yazılı pasta, Başkan Gül ve başarılı güreşçilerle birlikte kesildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle