Hoşgeldiniz  

KINDIL ÇEŞME PROJESİ DURDURULDU.

Semih Köken | 13 Nisan 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KINDIL ÇEŞME PROJESİ DURDURULDU.

Sen ben yok diyerek Kemerde iktidar olan Necati Hoca nın büyük projesine Milli emlak engeli geldi.

Doğal yaşamın olduğu kemerin tek doğal alanı olan kındıl çeşmeye Kemer Belediyesi tarafından Beton dökülmüş ve doğa katledilmişti.

Yapılan şikayetler neticesinde  Milli Emlak müdürlüğü Kemer Kaymakamlığından 3091 nolu yasanın uygulanmasını istemiş ve bu doğrultuda Kemer Kaymakamlığı kurduğu komisyonla olayı değerlendirmiş ve malum olan yeri esasa sahibi olan Milli Emlak Müdürlüğüne geri vererek Kemer Belediyesinin yaptığı çalışmaları durdurmuştur.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı’ndan alınan ön izin kapsamında ocak ayında çalışmalara başlanan proje hızla devam ederken, Hazine adına kayıtlı yaklaşık 45 bin metrekarelik alanın boşaltılması için yine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kemer Kaymakamlığı’na yazı yollayarak belediyenin alanı tahliye etmesini istedi.

Kemer Belediyesi bu kararın önünün kapatmak için İdari mahkemeye başvurmuş yürütmeyi durdurma kararı almış olmasına rağmen Milli Emlak Müdürlüğünün  Kemer sahil projesinin 18 uygulamasının yapılmasını istemiş ancak Kemer Belediyesi ben yaptım oldu .diyerek çalışmalarına devam edeçeği kararı almıştır.

Bununla ilgili yaptırımın kesin olduğunu Kındılçeşmede  kesinlikle inşaat faaliyetlerine imkan verilmeyeçeği bildirilmiştir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle