Hoşgeldiniz  

Kick Boks’a Kemer’de Büyük İlgi

SEMİH KÖKEN | 18 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kick Boks Dünya Şampiyonları Tanıtım Gecesi Kemer’de yapıldı.

Kemer belediyesinin katkıları ile düzenlenen Kick Boks organizasyonunda, dünya ve Avrupa şampiyonu sporcular ile genç sporcular ringe çıktı.

Tanıtım gecesine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Antalya Milletvekili Adayı Neşe Gül, MHP İlçe Başkanı H.Hüseyin Karadüz, Sponsorlar ve çok sayıda yerli ve yabancı turistler katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sporcularımızı burada görmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Birçok ülkede bu organizasyonunun canlı izlenmesi Kemerimizin reklamının yapılmasının önemli olduğunu söyleyen Başkan Gül; Ayın 9’nda Rusların kurtuluş bayramlarını kutladık. 17 Mayıs ise Norveçlilerin bayramı idi onlarla sabah kahvaltısında beraber olduk ve onların da bayramlarını kutladık. Kemer insanların inançlarını ve milli duygularını yaşayabilecekleri nadir ilçelerden biri olduğuna değinen Başkan Gül, Turizmin gelişebilmesi için bunlara ihtiyacımız var ve bunları yapmaya devam edeceğiz. Sporculara başarılar da dileyen başkan Gül, bir sakatlık ve bir aksaklık olmadan bugünü bitirirsek bizde mutlu oluruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

MHP Antalya Milletvekili adayı Neşe Gül ise yaptığı kıssa konuşmada; kurum ve kuruluşların spora katkı sağladıkları takdirde ve ailelerin de desteği ile çocuklarımız daha başarılı ve geleceklerine disiplinli bir şekilde devam edeceklerine inanıyorum. Kick boksa başlamayı düşündüğüne de değinen Neşe Gül, malzemelerimi adlımı ama bu maçları seyrettikten sonra bir kez daha düşünmeye karar verdim. İnşallah ileri ki bir tarihte belli bir dönemi atlattıktan sonra inşallah sizlerle burada tekrar karşılaşırız dedi.

Kemer belediyesinin katkıları ile Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan ringde, Türkiye’nin önde gelen kick boks sporcuları kıyasıya mücadele ederken, Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu olmuş deneyimli sporcular ve genç sporcular karşılaştı. Dünya kick boks şampiyonlarından Metin Yaşar, Avrupa ve dünya şampiyonu Ring Masters Olympia (RMO) kemeri sahibi Fikri Arıcan, Avrupa şampiyonu Şahin Aras, dünya şampiyonu Zamiq Atakişiyev’in ringe çıktığı gecede, Koray-Mehmet ikilisi de kısa bir konser verdi.

Çok sayıda kişinin izlediği karşılaşmalarda Özlem Kartal, Oktay Dorukan Ergin, Şerife Akbal, Volkan Kaplan, Nadir Aycıl, Fatma Karademir, Gamze Yılmaz, İzzet Arabacı, Şahin Aras, Fikri Arıcan ve Zamiq Atakişiyev rakiplerini yendi.

Yarışmada kazanan sporculara madalya ve kupaları, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Antalya milletvekili adayı Neşe Gül ve sponsor firma yetkilileri tarafından takdim edildi.DSC_2218 DSC_2243 DSC_2296 DSC_2343 DSC_2409 DSC_2427

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle