Hoşgeldiniz  

Kemerspor’dan, İzmir’e yardım kamyonu!

Semih Köken | 05 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemerspor’dan, İzmir’e yardım kamyonu!

Kemerspor’dan, İzmir’e yardım kamyonu!

Antalya’nın Kemer İlçesinin 3’üncü lig temsilcisi Kemerspor 2003 futbolcuları, teknik heyet ve kulüp çalışanları iki maçlık pirim alacaklarını İzmir’de yaşanan depremde zarar görenlere yardım için battaniye kuru bakliyat yardımı yaptılar.

Kemer İlçesinin 3’üncü lig temsilcisi Kemerspor 2003’ün çalışanları, teknik heyeti ve futbolcuları İzmir’de yaşanan depremden dolayı zarar gören vatandaşlara destek olabilmek için iki maçlık pirim alacaklarını bin battaniye ve 100 koli de kuru bakliyat alarak kamyonetle İzmir’e gönderdiler.

Alınan malzemeleri de futbolcular ve teknik heyet hep beraber kamyonete taşıdılar. Kemerspor 2003 antrenörü Ertuğrul Arslan; “Takımımız ile birlikte antrenmanlara çıkalı iki haftamız olmuştu. Bu iki haftada futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimiz ile birlikte son iki maçımızda 4 puan aldık. Bu nedenle de başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin bizlere pirim sözü vardı. Bu hafta da bu primleri ödeyeceklerdi. Fakat İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından futbolcularımızla yaptığımız görüşmenin ardından bu primleri yardım için kullanma kararı aldık. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Takım Kaptanı iki haftadır takımın puan ve puanlar almasında büyük rol oynayan, 1. Grupta haftanın kalecisi seçilen Fatih Öztürk ise yaptığı açıklamada; İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından futbolcu arkadaşlarımızla aldığımız kararla pirim alacaklarımızı İzmir’deki vatandaşlarımıza yardım kampanyası yapalım diye bir karar aldık. Bu yardımımızı Allah kabul etsin, ölen vatandaşlarımıza rahmet yarılı kardeşlerimize acil şifalar dilerim. “Acıları acımızdır” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle