Hoşgeldiniz  

Kemerspor’da Minta Yeniden Başkan Seçildi

SEMİH KÖKEN | 20 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemerspor Olağan Genel Kurulu Kemerspor’un Tekirova Tesislerinde gerçekleşti. Kemerspor’lu üyenin katıldığı Olağan Genel Kurulda yeni dönemde de göreve talip olan İsmail Selami Minta’nın sunduğu Yönetim listesi oylamaya sunuldu. Tek listeyle girilen seçimlerde oyların tamamını alan İsmail Selami Minta’nın Yönetim listesi yeniden göreve geldi. Olağan Genel Kurula Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Minta da yer aldılar.

Gerçekleşen Kemerspor Olağan Genel Kurulunda ilk olarak Divan Kurulu Üyeleri seçimi gerçekleşti. Verilen önergeyle Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Galip Çamlı, M. Atilla Akbaş, Erdem Cesur Divan Kuruluna seçilerek Olağan Genel Kurulu Yönettiler.

Saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ardından Faaliyet Raporu okunarak üyelerin oylarına sunuldu. İlk olarak söz alan Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta geçen döneme ait kulüp gider ve gelirleri hakkında üyelere açıklamalarda bulundu. Başkan Minta’nın açıklamaları sonrasında oylamaya sunulan gelir gider tablosu ibra edildi. Gerçekleşen oylama sonrasında Divan Kurulu Başkanı Kemal Yüksel, Kemerspor Onursal Başkanı ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e söz verdi.

Kemer Tekirovaspor Onursal Başkanı Mustafa Gül Olağan Genel Kurula Katılan Kemerspor Üyelerine yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; “Değerli üyelerimiz hepiniz olağan genel kurulumuza hoş geldiniz şerefler verdiniz. Geçtiğimiz dönem içerisinde sahiplendiğimiz kulübümüzün durumu içler acısıydı, göreve gelen yönetim kurulunun ve sizlerin gayretiyle kulübümüzü bu seviyeye getirme başarısını gösterdik. Çıkan af kapsamında önceki yönetimlerden kalan vergi ve sigorta borçlarını yapılandırdık ve ödemelerine başlandı. Geçmiş dönemlerden oyunculara olan borçları ödeyerek yeni transferlerle takımımızı güçlendirdik. Ligin ikinci devresinde takıma yapılan takviyeler ve yeni teknik ekibin gelmesiyle birlikte ikinci devrenin lig ikincisi bir takım ortaya çıktı ve ilk devrede kaybedilen puanlarla ikinci lig şansını kaçırmış olduk. Gerek içerideki müsabakada gerekse deplasmanda mağlup etmiş olduğumuz Gölcükspor’un üç puan gerisinde Play-off’lara katılamadık, bugün Play-off’a kalmış olsaydık büyük ihtimalle 2. Lige çıkmıştık çünkü üst sıralardaki takımların hepsini yenmiştik.

Bu bizim ve yönetim için bir tecrübe oldu, hedeflediğimiz 2. Lige önümüzdeki dönem ülaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bir Fenerbahçeli olarak bu ayın 23. Gerçekleşecek Galatasaray olağan genel kurulunda başkan adayı olan Sayın Dursun Özbek de yönetim kurulumuza bir arkadaşımızı verdiler ve Galatasaray Kulübünden de destek alacağız bunun müjdesini buradan veriyorum.

Kemer’in tanıtımı ve başarısı için 2. Lig ve sonrasında daha üst ligleri hedefliyoruz, bu durum gençlerimizin spora yönelmesini de sağlayacaktır. Takım başarılı olunca destek vermek isteyen arkadaşlarımız da çoğalıyor, buradan seçilecek yeni yönetim kuruluna ve sizlere başarılar diliyorum şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Kemerspor Onursal Başkanı Mustafa Gül’ün konuşmasının ardından verilen önergeyle Kemer Tekirovaspor olan kulüp ismi “KEMERSPOR” olarak üyeler tarafından oylanarak kabul edildi.

Sonrasında Başkan Minta’nın sunmuş olduğu yönetim kurulu listesi üyelere okundu ve kapalı zarf usulü oylamaya geçildi. Tek tek isimleri okunan genel kurul üyeleri sırasıyla oylarını kullanarak tek listeyle göreve talip olan Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta’nın sunduğu yönetim listesi oyların tamamını alarak göreve gelmiş oldu.

Gerçekleşen oylama sonrası konuşmasını yapması için davet edilen Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta şunları dile getirdi; “Sayın Belediye Başkanım ve değerli Kongre Üyelerimiz göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönemde kulübün Kemer’de kalmasına çok büyük irade gösteren Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gül’e huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz dönemde kura çekimi için Ankara’ya gittiğimde bana soruyorlardı başkan kulübü kaç paraya aldın diye, ben çok şaşırmıştım bu sorulara karşı sonuçta bir dernek bu kulüp, orada bulunan insanlar içerisinden bazıları “biz pazarlık yaptık kulübü satın almak için” dediler, kimi 1 Trilyon bir diğeri 1.5 Trilyon teklif etmişler bu kulübü satın almak için. Biz bu göreve hizmet için geldik. Başkanımızın da dediği gibi bir tane oyuncusu bulunmayan ve borç içerisinde bırakılmış bir kulübü teslim alarak yeni teknik ekibi ve oyuncuları bu takıma kazandırdık, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  Geçtiğimiz dönemlerde önemli tecrübeler edindik ve bu tecrübeleri önümüzdeki dönemde en iyi şekilde değerlendirip hedeflediğimiz 2. Lig yolunda takımı şampiyon yapacak bir ekip kurma hazırlığı içerisinde olacağız. Ligin ikinci devresinde göreve gelerek eski ve yeni oyuncuları çok iyi kaynaştırarak başarıyı yakalayan Teknik Direktör Tuğrul Metin ve ekibine teşekkür ediyorum. Sıkıntılı dönemlerimizde oldukça ağır eleştiriler aldık ve bu özellikle beni çok üzüyordu, sonrasında iç sahada aldığımız bir yenilgi sonrası benim küçük oğlum geldi bana “Baba artık yeter dedi düş bu takımın yakasından hep yeniliyoruz” dedi ve ben bunu duyunca bak dedim kendi çocuğum bile beni eleştiriyor demek ki eleştiriler normal. Futbolda kazanmak da var kaybetmek de var, kazanırsanız herkes yanınızda olur kaybederseniz eleştirilirsiniz. Spor kulüplerinin olmazsa olmazı belediye desteğidir başkanımız sağ olsun her dönem yanımızda oldu. Sizlere burada belki biraz iddialı olacak ama belediyemizin, yönetimimizin ve sizlerin desteğiyle önümüzdeki sezon şampiyon olacağımızın sözünü veriyorum.

Burada yanımda yer alan yönetim kurulu üyemiz Mustafa Kılıç Beyefendi çok kısa bir süre sonra beklediğimiz kulüp otobüsümüzün finansmanını sağladı ve çok yakında otobüsümüz tesislerimizdeki yerini alacak, kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleşen konuşmalar sonrasında yeni yönetim ve kulüp üyeleri topluca fotoğraf çektirdiler.

Genel Kurulda verilen önerge sonrası ismi “KEMERSPOR” olarak oylanan ve kabul edilen kulübümüzün göreve gelen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ…

Asil Üyeler: İsmail Selami Minta, Durmuş Can, Fevzi Taş, Mustafa Kılıç, Mustafa Pelit, İsmail Taşdeniz, M. Atilla Akbaş, Fesih Tamince, Mehmet Dilveren, Altan Kırbıyık, Mesut Ersan Şatana, Celal Karakaş, Halil Büyükkapucu, Fevzi Karakaya, Abdullah Sek, Adnan Evrim, İsmail Orhan

Yedek Üyeler: Mustafa Selami Minta, Burak Özdemir, Asım Can, Doğan Akkelle, Şeref Kaya, Barış Çeliktaş, Mehmet Özdemir, Salih Yılmaz, İbrahim Zilli, Savaş Demirtaş, Orhan Bacaksız, Eyüp Karaman, Murat Top, Ramazan Bavkır, Mehmet Çetinkaya, Aydın Akkelle, Yusuf Küçükyüksel

DENETLEME KURULU ÜYELERİ…

Asil Üyeler: Deniz Gül, Mustafa Minta, Adnan Karademir, Ahmet Adaletli, Osman Can

Yedek Üyeler: Kürşat Nizam, Mustafa Özdemir, Yalçın Can, Alper Minta, Sercan Çetinkaya

IMG_5430 IMG_5442 IMG_5448 IMG_5450 IMG_5456

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle