Hoşgeldiniz  

Kemerli Kadınlar Şevval Sam’la Coştu

Semih Köken | 08 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

DSC_5691 DSC_5694 DSC_5740 DSC_5747 DSC_5748Kemer’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kemer Belediyesinin düzenlediği eğlence organizasyonu ile coşku içerisinde kutlandı. Kemer Grand Haber Otel salonunda düzenlediği eğlenceye Kemerli Bayanların ilgisi yoğun oldu. Kadınlar günün yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Salonu dolduran bayanlar, Ünlü sanatçı Şevval Sam’ın  hareketli şarkıları ile gönüllerince eğlendiler. Bayanları girişte Belediye Personeli karanfillerle karşıladılar.

Program, Saygı duruşu İstiklal marşımızın okunmasının ardından Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül birlikte çıkarak birer konuşma yaptılar. Başkan Mustafa Gül; bu gününü kutladığımız ayakları öpülesi değerli Annelerimiz, kadınlarımız ve sevgili gençler, hepinizi bu güzel günde hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 1994 yılında ilk defa Kemer’de  benim başlatmış  olduğum “Dünya Kadınlar Günü” var olduğumuz sürece kutlamaya  devam edeceğiz. Çünkü evimizin mutfağında, aşımızda,  işimizde ve Türkiye’nin yönetiminde hep kadınlarımız var. Onlar erkeklerden daha cesaretli ve daha kararlı insanlar daha mantıklı ve daha iyi düşünebiliyor.  Onun için biz sizlerin önemini daha iyi biliyoruz. Diyen Başkan Gül; Türkiye’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ilk kez 1921 yılında “Emekçi Kadınlar Günü” olarak kutlanmaya başlandı. Cumhuriyetimiz var olduğu süre içerisinde de kutlanmaya devam edecek. Dedi  Dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyor ve sizlerle birlikte burada olmaktan mutluyum.  Kemer halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

Neşe Gül ise Kuran-ı kerim’den Bakara süresinde şöyle der;  Onlar (yani kadınlarımız) sizin için birer elbisesizde onlar  (yani erkekleriniz), için bir elbisesiniz. Parite Teorisi Nobel alırken,  Her varlık benzer veya zıt ikiziyle birlikte aynı anda doğar gerçeğiyle alınmıştır. Sen zıttını yaşat ki, sen de yaşa diyorum bende. Siyah en Güzel Beyazda, Beyazda en güzel Siyahta gösterir kendini diyen Neşe  Gül; “O yüzden iyi ki varız” Karşılıklı saygı ve sevginin korunduğu temeli sağlam ilişkiler sahibi  olmanız dileğiyle tüm kadınlarımızın “Dünya  Kadınlar Günü” kutlu olsun, dedi konuşmasını Ünlü  Şair Nazım Hikmet’in “Kadın” adlı şiiriyle tamamladı.

Eğlence programı Şevval Sam ile birlikte eğlenen kadınların coşkulu alkışları ile sona erdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle