Hoşgeldiniz  

KEMER’İN “ NURULLAH “ I VAR! Kemer Tekirovaspor:3 Yeşil Bursa: 1

SEMİH KÖKEN | 13 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

  • Kendi evinde ligin genç takımlarından Yeşil Bursa’yı ağırlayan Kemer Tekirova özellikle ikinci yarıdaki oyunu ile rakibini adeta sahadan sildi. Kemer Tekirovaspor’lu Nurullah oynadığı futbol ve attığı birbirinden güzel iki golle karşılaşmanın adeta adamı oldu.

  • İlk yarıya Tekirova Belediyespor başladı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen karılaşmanın ilk yarısında Kemer Tekirovaspor’un bir şutu üst direğe çarpıp dışarı çıkarken, özellikle ikinci yarıdaki futbolu ile Kemer Tekirovaspor farkını ortaya koydu ve aldığı 3-1’lik galibiyet ile zirvedeki yerini korumaya devam etti.

Stad: Dr.Fehmi Öncel

Hakemler: Salih Salar** – Serdar Aynur **– Hamdi Tontu** 4. Hakem: Özel Güngör

KEMER TEKİROVASPOR

Hasan Demir**   Nurullah Dağaşan****   Emer Gürbüz**   İsmail Şener***  Kadir Torbacı***   Murat Kara **( Dk46  Serdar Tok** ) Yasin Ünal **  Cevat Yüzler***  Volkan Can ***  Sergen Yılmaz***  Anıl Bircan** ( Dk 46 Sinan Yetmez ***)

YEŞİL BURSA

Taylan Arman**  Alican Özaltun* ( Dk 61 Mustafa Murat Uslu*)   Koray Öztürk**  Kadir Turhan**  Selcan Pekkanlı **  Metehan Bayrakçı**   Mert Ilıman*  ( Dk 85 Oğuz Biçer* ) Çağrı Gülcü ** Yavuz Ayazoğlu**  Mehmet Ayaz* ( Dk.61 Tugay Meşekoparan* )   Bilal Şeflek**

Goller: Dk.59 – 75 Nurullah – Dk 82 Sinan ( Kemer Tekirovaspor ) Dk77 –Yavuz   ( Yeşil Bursa )

Sarı Kartlar: Dk.29 Kadir Torbacı ( Kemer Tekirova ) Dk 48 Alican Özaltın ( Yeşil Bursa ) Dk 86 Yavuz (Yeşil Bursa )

Kırmızı Kart: Yok

Maçtan Dakikalar

Dk. 9 Kemer Tekirovaspor atağında sağdan Yasin’in ortasında top kalecinin de dokunması ile üst direği sıyırıp kornere çıktı.

Dk.41 Koray’ın ortasında altpas içinde dokunamayan rakip takım Yeşil Bursa futbolcuları çok önemli bir pozisyonu kaçırdı. Defans topu kornere yolladı.

Dk.45+1 Cevat’ın düşürülmesi sonrası kullanılan serbest vuruşunda Nurullha kullandı topu kaleci Taylan aynı güzellikte kurtardı.

Dk.59 (( GOL )) Nurullah – Ceza yayı üzerinden topa sert vuran Nurullah’ın şutu 90 tabir edilen yere gitti. Bu güzel golle Kemer Tekirovaspor 1-0 öne geçti.

Dk.65 Cevat’ın sağdan serbest vuruştan yaptığı ortaya iyi yükselen Sergen’di. Sergen’in vuruşu yandan auta gitti.

Dk.75 (( GOL )) Nurullah – Nurullah yine klasını gösterdi ve hem kendinsin hem de takımının kinci golünü kaydetti. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Nurulllah yine ilk goldeki gibi topa çok güzel vurdu ve yine topu 90’a taktı. ( 2-0 )

Dk77 – (( GOL )) – Yavuz  – Mert’in soldan ortasına kafayla dokunan Yavuz takımın golünü kaydetti.
( 2-1 )

Dk82 (( GOL )) Sinan – Ceza sahası öününde topla buluşan Sinan topa çok iyi vurdu ve aynı ilk iki gol gibi topu köşeden ağlarla buluşturdu. ( 3-1 )

Öncü Gözüyle maçın yorumu!.. Halil ÖNCÜ YAZIYOR!…


Geçtiğimiz haftalarda son dakikalarda attığı gollerle galibiyet serisini sürdüren Kemer Tekirovaspor kendi evinde aldığı 3-1 galibiyet ile zirvedeki yerini korudu. Yağmurla başlayan karşılaşmanın ilk yarısında Kemer Tekirovaspor’u sahada göremedik desem yanlış olmaz. İlk yarıda hiç ama hiç ortada gözükmeyen Kemer Tekirova’da Teknik Direktör Sait Taş’ın yaptığı değişiklikler sonuca yansıdı. Özellikle Nurullah’ın üstün mücadelesi ve gösterdiği performans dikkatlerden kaçmazken, genç futbolcunun yükselişi de attığı birbirinden güzel iki golle devam etti. Bu karşılaşmada dikkat çeken isimler ise Nurullah’ ın dışında Sergen, Cevat ve Kaptan İsmail’di. Takım içinde ağabeylik yapan ve iyi bir kaptanlık örneği gösteren İsmail’in de bu takım için bir şans olduğunu düşünüyorum. Rakip takımın genç oyuncuları kendi sahasında mücadele eden Kemer temsilcisinin özellikle ikinci yarıdaki oyunundaki galibiyete engel olamadı. Kemer Tekirova bu maçı bileğinin hakkı ile kazanmayı bildi.


Bir sözüm de taraftara olacak. Batı Antalya’nın 3. Ligdeki tek temsilcisi olan Kemer Tekirova’nın geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine seyirci konusunda sıkıntıları var. Takımı desteklemeye gelen elle sayılı taraftar gördük. Oysa ki bu lige çıkmak ve burada mücadele etmek oldukça önemli diye düşünüyorum. Bu hafta da 3 puanı hanesine yazdıran Kemer Tekirovaspor’u kutluyorum.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle