Hoşgeldiniz  

KEMERİN FETÖ DAVASI SONA ERDİ

Semih Köken | 11 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMERİN FETÖ DAVASI SONA ERDİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye çapında başlatılan Fetö terör örgütü ile ilgili soruşturma kapsamında Kemer İlçemizde sabah saatlerinde bu örgütle iş birliği içinde olan 15 e yakın kişi gözaltına alınmış  Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildikten sonra çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmışlardı. 4 yıl süren dava nihayet bitti

Aralarında işadamı Tüccar  otelci olan kişilerinde bulunduğu sanıklar Hakkında Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmış bu sırada belirli süre Tutuklu yatan kişiler serbest bırakılmış dava dışardan devam etmişti.

Bazı iş adamları ve turizmciler ceza alırken  hapis yattıkları süre göz önüne alınarak dava sona erdirildi.30 a yakın  sanığın  yargılandığı davada 22 kişi ceza alırken 8 kişi beraat etti.

HAKKIMIZ YENDİ

Antalya 2.Ağır  ceza mahkemesinde beraat edenlerden Selda Çakmak beraat kararından sonra şöyle dedi .

 

“Ben Selda Çakmak evliyim 3 çocuğum var.Kapanan Güven Kolejinde 14 yıl sekreterlik yaptım fetö soruşturması kapsamında kemer Cumhuriyet baş Savcılığı tarafından 06.09.2016 tarihinde tutuklanarak Antalya ceza evine gönderildim.8 ay tutuklu kaldım.4 yıl süren davalar sonucunda Antalya 2. Ağır Ceza mahkemesinin  06.11.2020 tarihinde verdiği karar ile beraat ettim.” dedi.
Mahkemenin aldığı kararın ardından gerekçeli kararın yazılması ile birlikte  davanın Yargıtaya gitesi bekleniyor
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle