Hoşgeldiniz  

KEMER’İN ARTIK “YAŞAM KOÇU” VAR

SEMİH KÖKEN | 15 Aralık 2014 | Kemer Güncel A- A+

Şenay İyicil Danışmanlık ve Koçluk Hizmetleri Kemer’de açıldı.

Kemer de yeni bir sektöre imza atan Şenay İyicil dün yaptığı açılış ile Kemer’de bir eksikliği daha kapatmış oldu.  Şenay İyicil Danışmanlık ve Koçluk Hizmetleri adı altında açılan ofis her yaşta insana hitab edebilir nitelikte. Açılış kurdelasını Şenay İyicil ve eşi Yörük Parkı Sahiplerinden Cemal Şahin İyicil, Türkiye Çin Cumhuriyeti İşadamları Dostluk ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Kemal Koçak ile Kemerli İş Adamları Özgür Kurga, Kadir Batu birlikte kestiler.

Açılışta duyduğu memnuniyeti dile getiren Şenay İyicil yapacakları çalışmaları da özetledi. Ergenlik dönemi ile başlayan ergen ve ebeveyn arasındaki çatışma, ergenin  bedensel ve  duygusal yapısındaki değişiklikleri ile ruhsal açıdan zorluklar yaşamasına neden olur. Ergenlik dönemi iki taraf için aslında zor bir süreçtir. Bu süreçte ebeveyne düşen görevin  büyük olduğundan bahseden Şenay İyicil  ergen ve ebeveynin Eğitim Öğrenci  Koçluğu hizmeti  ile bu süreci çok daha hızlı ve huzurlu geçirebildiğini ifade etti.

Şenay İyicil, “ Günümüz şartlarında yaşamak için çaba sarf eden insanımız birçok zorlukla karşılaşıyor. Bu zorluklar kimi zaman kişinin yılmasına ve depresyona girmesine sebep oluyor.  Ve aynı zamanda kişinin ailesi ve çevresi ile olan ilişkilerinde sorun yaşamasını da beraberinde getiriyor . Yaşam Koçluğu, İkili İlişkiler ve Aile Koçluğu, Kuantum Koçluğu ve Nlp ile birlikte kişiye özel sunulan  seanslar ile kişinin kaynaklarının bilincine vardırılarak  özgüven sağlanır. Aynı zamanda ilişkilerindeki olumlu gelişim kişinin iç huzurunu sağlayacaktır”dedi.

Şenay İyicil, Kemer de yaşamaya başladıktan bir süre sonra Kemer de yaşayan kişiler için birşeyler yapabileceğini düşündüğünü ve yıllar sonra Yaşam Koçu olmaya karar verdiğini söylerken Hedef yolculuğunun uzun eğitim süreci ile başladığını ve seminerler ile devam ettiğini söyledi. İyicil, “ Sıra ofis açmakta idi  ve şimdi  o da oldu”dedi.

  Herşeyin olması gerektiği gibi ilerlediğinden bahseden Şenay İyicil aldığı olumlu tepkiler ile şuan ki durumundan çok memnun. Kemer için çok iyi olacağından o kadar emin ki; bu olumlu düşüncelerin kendisini şimdiden heyecanlandırdığını söylüyor.senay_acilis1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle