Hoşgeldiniz  

KEMERİ KARIŞTIRAN SENET OLAYINDA SİLAH PATLADI

Semih Köken | 20 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMERİ KARIŞTIRAN SENET OLAYINDA SİLAH PATLADI

Kemerde sezonun  kötü gitmesinin ardından  kötü günler yaşanmaya başladı.

Pandemi süresince geç açılan sezon  ve umduğunu bulamayan insanlar ,  çaresizlikten kurtulmaya çalışıyorlar.

Bu esnada Kemerde bir otelcinin adına senet düzenlendiği bu senetin de  icra koyulup tahsil çalışmasının başlatılmasıyla olayın gerçek yüzü meydana çıktı.

Otel sahibinin adına sahte düzenlenen senet ciro edilerek tahsilat yapılmak istenmişse de otel sahibi olayı Savcılığa bildirerek  konuyu şikayet etmiş ve olaylar  zinciri arka arkaya gelmeye başlamıştı.

Kemerde 950  BİN TL LİK  sahte senet gündem olurken Kemerde bir çok ismin bu olaya karıştığı biliniyor. Olayı siyaset malzemesi bile yapmaya çalışanlar olsa da olay Soruşturma safahasın da devam etmekte iken  Kemerde Daha önce Elektirik  malzemeleri satan H.S. nin senedi  ciroladığı iddia edilirken ,  senedi   icra koyan ve kemerde sebze mevye işi yapan İ.Ö. oğlu  senedi  icra koyduğu iddia edilmeye başlamıştı .

VURULAN İ.Ö.

Tam bu esnada  Lakaplı H.S. olayın büyümesi  üzerine görüşmek için gittiği İ.Ö. ile aralarında tartışma çıkmış ve bu sırada  İ.Ö. nüün aracına doğru hamle yapmasının ardından   H.S.  silahla İ.Ö.  yü  2 bacağından vurdu.

                              Kendini korumak için i. Ö. Vıran   H. S.          Meyve sebze ticareti yapan İ.Ö.  112 acil Ambulansı ile Kemer Devlet Hastanesine Kaldırılırken  , silahla  ateş eden H.S. Kemer İlçe Jandarma merkezine giderek teslim oldu.

Olayla ilgili tahkikat devam ederken dün Mahkemeye çıkartılan H.S.  tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bacaklarından iki kurşunla vurulan İ.Ö.    yapılan müdahaleden sonra tedavisinin devamı için Kemer Devlet hastanesi  servisine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olmadığı bildirilen İ.Ö. nün yakında taburcu olaçağı bildirildi.

Konu ile ilgili Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı  geniş kapsamlı soruşturma başlattığı biliniyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle