Hoşgeldiniz  

Kemer’e yatırımlar başlıyor

Semih Köken | 16 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Ak Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer ve Ak Parti Antalya milletvekili adayı Atay Uslu Kemer’de esnaflarla buluşarak sıkıntılarını beklentilerini dinledi.

Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, Kemer İlçe teşkilatı Başkanı Ferruh Derin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, Özgür Kurga ve partililer ile birlikte Anaç Restoran da Kemerli esnaflarla buluştu.  Esnafların sıkıntılarını dinleyen İl Başkanı Sümer ve Milletvekili Adayı Uslu sıkıntılarına çözümlerin bulunacağını belirtti.

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ayrıca, 18 Ekim Pazar günü Antalya’da düzenlenecek ve Antalya’nın turizm yatırımlarının anlatılacağı toplantı öncesi Kemer’e müjdeleri verdi. Kemer’de sadece yaz ayları ile kısıtlı kalan turizm sezonunu daha fazla döneme yayabilmek için, kongre merkezi, golf sahaları ve kapalı spor salonunun yapılacağı ve yerlerinin belirlendiğinin müjdesini verdi.  Sümer, asıl açıklamanın tüm Antalya’nın geneli ile birlikte pazar günü yapılacağının altını çizdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle