Hoşgeldiniz  

KEMER’E HAYIRLI OLSUN

SEMİH KÖKEN | 13 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

hasKemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, hastaneye atanan çeşitli uzmanlık dallarında 5 hekimin, 17 Mart itibariyle görevlerine başlayacaklarını açıkladı.

Yapımı devam eden Kemer Devlet Hastanesi’ne taşınma heyecanının yanı sıra, çeşitli uzmanlık dallarında atanan 5 hekim ile birlikte kadro da güçlendi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi, ataması yapılan hekimlerden 2’sinin diş hekimi olduğunu belirtti. Çiftçi, “Uzun zamandır diş hastalıkları yönünden vatandaşın sıra beklemeden daha iyi hizmet vermek için çalışmalar yapıyorduk. Hastanemize iki Diş Hekimi ataması yapıldı. Hekimlerimizden bir tanesi, Periodontolog (Diş Eti Hastalıkları ve Cerrahi Uzmanı) Dt. Sezen Büyüközdemir Aşkın’dır. Kemer tarihinde ilk defa özel merkezlerde bile olmayan Periodontolog atandığından bu sayede vatandaşlarımızın diş eti problemleri, kanama, sallanma, diş taşı temizliği, ileri diş eti tedavileri ve cerrahi işlemler konusunda bu hizmeti alarak Antalya’ ya gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat Kayaoğlu’nun 4 Mart’ ta göreve başladığını hatırlatan Çiftçi, “Uzun süredir geçici görevle hizmet verdiğimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümümüz artık kendi kadrolu hekimimizle genç, dinamik ve kendi alanında oldukça başarılı olan arkadaşımız Kemer halkına hayırlı olsun. Diğer uzmanlık dalımız Genel Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Kemal Bulut’un ataması yapıldı. Kemer halkına en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ayrıca uzun zamandır Kemer’de hastanemize ve Kemer halkına hizmet veren Dr. Çağatay Demirci’ ye verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Arkadaşımıza yeni görev yeri olan Mersin Devlet Hastanesi’nde başarılar dileriz” diye konuştu.

ACİL SERVİSE DE HEKİM GELDİ

Bir diğer hekim Dr. Öznur Akman’ın hastanenin Acil Servisinde göreve başlayacağını ifade eden Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi, bu sayede acil servis kadrosunun güçlenerek daha iyi seviyelere çıkaracaklarını dile getirdi. 5 hekimin atanmasıyla birlikte 50 yataklı yeni Kemer Devlet Hastanesi’nde daha da güçleneceklerini söyleyen Çiftçi, Kemer halkı yararına daha iyi sağlık hizmeti vereceklerini de sözlerine ekledi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle