Hoşgeldiniz  

KEMER’DEN BÜYÜK İDDİA PLAJCI AHMET BAKALIM NE DİYECEK

SEMİH KÖKEN | 15 Ekim 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER’DEN BÜYÜK İDDİA PLAJCI AHMET BAKALIM NE DİYECEK

KEMER’DEN BÜYÜK İDDİA

4 hafta sonunda 3. teknik direktörünü göreve getiren Kemerspor 2003 hakkında gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı. İlk iki hafta sonunda görevine son verilen Bahri Kurt, Antalyaspor’dan gelen oyuncuları oynatmak istediği için görevine son verildiğini savundu

 

Antalya’nın 3. Lig’deki temsilcisi Kemerspor 2003, 4 hafta sonunda 3. teknik adamını göreve getirmeye hazırlanırken, gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Sezonun ilk teknik direktörü olan Bahri Kurt, Antalyaspor’dan kiralık olarak kadroya dahil olan Talha Bulut, Mert Çölgeçen, Berkay Arslan ve Mustafa İnan’a forma verilmemesi için baskı oluşturulduğunu söyledi. Bir dönem Antalyaspor’da da yöneticilik yapan Sezgin Özer’in, Kemerspor Başkanı Ahmet Öncelik’e adı geçen futbolcular için kötü referans verdiğini söyleyen Kurt, “Ahmet Öncelik, futbolu bilmiyor. Sezgin Özer de kendisine sürekli olarak ‘Antalyaspor’dan gelen oyuncuları oynatmayın, onlara neden futbolcu yetiştiriyorsunuz’ diyor. Başkan da bana ‘oynatma’ diye baskı kuruyor. Ben oyuncuları oynatmaya devam edince görevime son verildi” dedi.

OSMAN AKYOL ‘PLAY-OFF OYNATIRIM’ DEDİ

Kendisinden sonra göreve gelen Osman Akyol’un, son maçını tribünden takip ettiğini söyleyen Bahri Kurt, “Maçtan sonra ‘Ben bu takıma play-off oynatırım’ demiş. Sonra da benimle yolları ayırdılar. Osman Akyol, 2 maçtan da yenilgiyle ayrıldıktan sonra bu kez, ‘Bu kadro yetersiz’ mazeretini söyleyince O’nun da görevine son verilmiş” dedi.

“DÜŞMANLIK YAŞIYOR OLABİLİR”

Minik Kramponlar Spor Kulübü’nde görev yaptığı dönemde Antalyaspor’a Serdar Poyraz ve Mustafa Erdilman’ı bedelsiz gönderdiğini söyleyen Kurt, “O dönemde Sezgin Özer’in de yakın olduğu Laraspor, benden futbolcuları istedi. Ben de vermedim, Antalyaspor’a gönderdim. Sezgin Özer’in o zamandan bana kalan bir düşmanlığı olmuş olabilir” ifadelerine yer verdi.

TALHA VE MERT KADROYA ALINMADI

Antalyaspor’dan kiralık olarak Kemerspor’a giden Berkay Arslan ve Mustafa İnan, ilk hafta 90’ar dakika süre bulurken, lisansları yetişmediği için Talha Bulut ile Mert Çölgeçen kadroda yer alamadı. İkinci haftada Bahri Kurt, 4 oyuncusuna da forma veririken, sonraki hafta göreve başlayan Osman Akyol ise Berkay Arslan ile Mert Çölgeçen’e 90, Mustafa İnan’a da 45 dakika şans tanıdı. Deneyimli teknik adam, son hafta ise Mustafa İnan ile Talha Bulut kadroya almazken, Berkay Arslan ve Mert Çölgeçen ise 90 dakika forma giydi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle