Hoşgeldiniz  

Kemer’de Yastık Altında Altın Kalmayacak

Semih Köken | 03 Nisan 2018 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Kemer’de Yastık Altında Altın Kalmayacak

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı sadece ziraat bankası’ndan gerçekleştirilecek. Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası kemer’de 2 nisan ile 11 nisan arasında yapılacaktır.

Kemer Ziraat Bankası Şube Yöneticisi Fikret AKBAŞ yapmış olduğu açıklamada “Hazine Müsteşarlığı’nın ikinci kez satışa sunacağı Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası’yla altınlarınızı mutlu etmek elinizde. Altınlarınızı Ziraat Bankasına getirin,değerine değer katın”dedi.

Akbaş  22 ve 24 ayar altınlarınızı (üzerinde taş bulunan altınlar ve Reşat Altınlar hariç) Hazine Müsteşarlığına ikinci kez satışa sunacağı Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ürünlerinden biriyle değerlendirilerek, hem altınlarınızın çalınma / kaybolma riskini ortadan kaldırırsınız hem de devlet güvencesinde altınlarınızın değerinde değer katarsınız. Altınlarınızın Değeri Bankamızın ilgili şubelerinde rafineri uzmanları tarafından tespit edilir. 24 ayar değerinden Altın Tahvili veya altına Dayalı kira sertifikası ürünlerinden tercih edeceğiniz biri karşılığında alınır. Üstelik; vade sonunu beklemeden, ara dönemlerde birikmiş getirinizle birlikte nakit çekebilirsiniz.

Vade sonundaki anapara ödemenizi ister 1 kilogramlık külçe veya darphane tarafından basılan çeyrek altın olarak alabilir.İstersenizde altın mevduat hesabınıza doğrudan aktarılmasını talep edebilirsiniz.
Vade (itfa )Tarihi:2 Yıl , Kupon / Kira(getiri) Ödemesi:6 Ayda bir, Nominal Tutar: 1 Gram :1000 Adet, Vergi Oranı ‰0’dır.

Altın tahvil ve altına dayalı kira sertifikasından sadece gerçek kişiler yararlanabilir. Vade sonun ana para ödemesini altın olarak talep eden müşterilerimize altınlar , bankamızca ilan edilecek takvim ve program dahilinde teslim edilecektir.

KEMER’DE ALTIN GÜNLERİ 2 NİSAN İLE 11 NİSAN ARASINDA BAŞLIYOR
TC Ziraat Bankamızın Kemer Şubesinin Altın Günleri 2 Nisan’da Başlayacak olup 11 Nisan mesai bitiminde son bulacaktır.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle