Hoşgeldiniz  

Kemer’de yaşayan Almanlardan hastaneye ziyaret

SEMİH KÖKEN | 07 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de yerleşik olarak yaşayan 35 Alman vatandaşı, Kemer Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane hakkında bilgiler aldı.

Kemer’de yerleşik olarak yaşayan 35 Alman vatandaşı, 52 yatak kapasiteli Kemer Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Kemer Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi’den bilgiler aldı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Kemer Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi “Yaşam merkezi olarak Kemer ilçesini seçtiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum, artık Kemer’de yaşayan tüm vatandaşlar gibi sizlerde bizim ailemizsiniz. Her türlü sağlık ihtiyaçlarınızda sürekli yanınızda olacağımızı, tüm turizm biriminde çalışan personelin ve idarecilerimizin iletişim bilgilerini vererek ihtiyaç duyduğunuzda iletişime geçebilirsiniz” dedi. Konuşma sırasında Başhekim Çiftçi’nin “Biz bir aileyiz” sözü ile duygusal anlar yaşandı ve bol bol alkışlandı.

Kardeş Şehir Schwabach komitesinde de olan Reinhard Dahm; “Hastanemizde Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi ve çalışanlar bizleri çok sıcak karşıladılar ve sorularımızı çok açık ve net olarak yanıtladılar. Ardından hastanenin tüm bölümlerini gezerken hasta odalarının, bekleme ve tedavi odalarının kalitesi bizleri hayretler içinde bıraktı. Rontgen, Tomografi ve Diyaliz bölümleri çok temiz olup, hastalara en son teknolojiler ile hizmete başlamışlar. Tüm hastane steril ve huzurlu bir ortama sahip. Sadece Ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerini gezemedik ziyarete kapalı olduğu için. Hastane personeli çok eğitimli, başımıza gelebilecek herhangi bir kaza veya hastalıkta ne gibi hizmetlerden yararlanabileceğimizi bizlere örneklerle anlattılar. Başhekimimiz Yılmaz Çiftçi ve tüm ekibine, bizlere verdikleri açıklayıcı bilgiler ve hastane tanıtımı için yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle