Hoşgeldiniz  

KEMERDE UYUŞTURUCU BASKINI

Semih Köken | 13 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro (Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği) ekipleri 2 ayrı noktada istihbarat çalışmaları ile düzenledikleri baskınlarla 3 kişiyi yakaladı. Zehir tacirleri çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kemer İlçe Merkezi’ndeki uyuşturucu madde ile mücadelesini devam ettiriyor. Bölgenin turizm bölgesi olması nedeniyle zehir tacirlerinin de gözde noktalarından bir tanesi olan Kemer’de Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro (Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği) ekipleri yaptıkları titiz çalışmalar ile bu şahıslara göz açtırmıyor.

İLK YAKALAMA MERKEZ MAHALLESİ’NDE

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro (Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği) ekipleri Salı günü saat 21:30 sularında Merkez Mahallesi 101’inci sokakta yaptığı uygulamalarda durdurulan ve üst araması yapılan H. Y. isimli şahısın şortunun cebinde kağıda sarılı olarak hint keneviri bulundu. Şahısın elinde de içime hazır vaziyette tütün ile karıştırılmış sigara da bulundu.

Şahısın Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda 100 gramlık hint kenevirini 06 Ağustos tarihinde sabah 05:00 sularında Kemer Merkez Mahallesi Deniz Caddesi üzerinde bulunan Barlar Sokağında Ali K. isimli bir şahıstan aldığı ortaya çıktı.

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri satışı gerçekleştiren Ali K.’yı gözaltına alarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk etti.

ZEHİR TACİRİNİN EVİNDE 73 ADET UYUŞTURUCU HAP BULUNDU

Dün gece 00:00 sularında Aslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri gelen ihbarı değerlendirerek yol üzerinde N.K. isimli şahısın Ali B. isimli şahıstan bir şey alarak karşılında para alındığını belirleyen Emniyet ekipleri N.K. isimli şahısı yakaladı. Şahısın üzerinde yapılan kontrolde 1 adet extacy hap olduğu belirlendi. Şahıs uyuşturucu hapı Ali B. isimli şahıstan 30 TL karşılığı aldığını belirtmesi üzerine Ali B. isimli şahısta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Ali B. isimli şahısın üzerinde yapılan aramada 2 adet extacy hap bulunurken şahsın evinde ise yapılan aramalarda 73 adet extacy bulundu.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Ali K., Ali B. ve Yücel H. isimli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.kemerde-cifte-uyusturucu-operasyonuc55e5413cce6350e56df kemerde-cifte-uyusturucu-operasyonuba1edef4f9ad6ae509bc (1)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle