Hoşgeldiniz  

Kemer’de Tatil Yapan Yabancı Turistler Mutlu!

Semih Köken | 30 Nisan 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer’de Tatil Yapan Yabancı Turistler Mutlu!
Covid-19 süresince ülkelerinden tatil için başka ülkelere gidemeyen yabancı turistler Antalya’nın Kemer ilçesinde tatile başladı.
Ukranya, Belarus, Litvanya ve Polanya’dan misafirlerini ağırlayan Kemer’in Güvenli Turizm Sertifikalı Otellerinden biri olan Lancora Beach Hotel misafirlerine güven veriyor.
Güvenlik önlemleriyle temizlik konusunda Türkiye’ye güvenlerini dile getiren turistler, burada tatil yapmaktan mutlu olduklarını söyledi.
İlk defa Türkiye’ye tatil için Ukrayna’dan gelen Alona Simanova “Çok iyi hissediyoruz Türkiye’de. Kemer’de hava güzel deniz ise çok temiz ve güzel. Yeşillik çok bunun için rahat ediyor ve nefes alabiliyoruz. Yasak öncesi çarşıya gittik orada maske taktık. Sadece mağazalarda maske taktık bunun dışında otelde takmıyoruz. Konakladığımız Otel 4 yıldızlı olmasına rağmen odalar çok güzel. Her yeri çok güvenli, her yerde dezenfeksiyon var. Kendimizi çok rahat ve güvenli hissediyoruz. Otel yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederim. İnşallah buradan ülkeme mutlu bir şekilde dönerim. Dedi
Kemer’in Güvenli Turizm Sertifikalı Otellerinden biri olan Lancora Beach Hotel Genel Müdürü Muammer Yenici yaptığı açıklamada; Ukranya ve Belarus turistlerin yanı sıra Baltık ülkelerinden Estonya, Letonya, Litvanya’dan misafirlerimizi ağırlıyoruz. Akay Travel olarak Avrupa’dan Rus pazarından ise Akay turizm acentesi bünyesinde FİT Holiday ile Kemer’e turist getirmeye çalışıyoruz. Pandemi ve yasakların girmesi ile zaten Rus Pazarı bizi etkilediği gibi birçok otelci arkadaşlarımızı da etkiledi. Bazı oteller açıp kapattı ama biz kapatamıyoruz hizmet vermeye devam edeceğiz. Personel sayısında az da olsa izin vererek evlerine gönderdik. İnşallah bu günleri atlatacağız. Umutsuz değilim diye sözlerine devam eden Genel Müdür Yenici; Avrupa ve Baltık ülkeleri ile çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklu ailelerin Kemer’de çok rahat tatil yapama olanağı bulması, Kemer’e bu yıl ve gelecekte de Rus halkının ilk tercihi yapmaya devam edecek. Mısır gibi, bazı destinasyonlar ciddi aksiyonlar yapsalar da, hala Ruslar tarafından eskisi kadar tercih edilmiyorlar. İnşallah Rus pazarı yakın zamanda açılır otellerimiz de tam dolar ve de bizim olduğu gibi tüm turizmciler yüzü güler. Allah bu işten ekmek yiyen herkesin yardımcısı olsun. Dedi
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle