Hoşgeldiniz  

Kemer’de Soma şehitleri için mevlit

SEMİH KÖKEN | 23 Mayıs 2014 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

_MG_5939

_MG_5927

_MG_5929 - Kopya

_MG_5933 - Kopya

_MG_5936Kemer belediyesi tarafından Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden madenciler için Kemer merkez Mahallesi Huzur Camide mevlit programı düzenlendi.

Mevlit programında şehit olan madenciler için mevlit okundu ve dua edildi. Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül burada yaptığı açıklamada; maden ocağında yaşanan kazada işçilerin ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Huzur camideki yemekli mevlit’e Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Tokalı, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Semih Top, Meclis Üyeleri Cumali Afşin, Ahmet Ali Güven, MHP İlçe Başkanı H.Hüseyin Karadüz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Mustafa Gül; Ülkenin son yıllarda yaşadığı en büyük acıyla sarsıldığını belirterek, Soma’ya düşen ateş aslında annelerin, kadınların yüreğine düştü. Bizde orada eşini, babasını ve oğlunu, kaybeden bütün kadınların acısını yürekten paylaşıyoruz. Hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet ve kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Allah ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmasın ve böyle bir acı bir daha yaşatmasın. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle