Hoşgeldiniz  

Kemer’de Şehitler ve Sünnet Olan Çocuklar için Mevlit okutuldu

Semih Köken | 15 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

DSC_8582 DSC_8588 DSC_8590 DSC_8594 DSC_3748 DSC_8511 DSC_8525 DSC_8530 DSC_8554 DSC_8555 DSC_8568 DSC_8575 DSC_8579Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sünnet edilen 124 çocuk için ve Güneydoğu’da şehit olan Askerlerimiz için mevlit okuttu. 
Başkan Gül, artan terör olayları ve şehit cenazelerine gösterilen saygıdan dolayı 15 Ağustos bu gün yapılması planlanırken iptal edilen sünnet şöleninin yerine hem şehitlerimiz için hem de Sünnet olan çocuklar için Kemer Huzur camide mevlit okuttu.
Huzur camide yapılan yemekli mevlit programına, Antalya MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcısı Semih Top, Kemer MHP İlçe Başkanı H.Hüseyin Karadüz, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri, Sedat Akan, Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Ahmet Ali Güven, Özcan Çeliktaş, MHP Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam, Sünnet Olan çocuklarının aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mevlit programında bir konuşma yapan Kemer Müftüsü Ayhan Ermiş “böyle anlamlı bir günü düzenleyen başta Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e, Kemer belediyesine ve emeği geçen Kemer Belediyesi Personeline teşekkür etti. Mevlid-i Şerif ve ilahiler sonrası dua edildi. Duada şehitler için ruhları şad, makamının cennet olması için eller semaya kaldırıldı 
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada ” şehit cenazelerine gösterdiğimiz saygıdan dolayı bugün yapacağımız şölenimizi iptal ettik. Sünnet edildikten sonra kıyafetlerini dağıttığımız çocuklarımız ve şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutarak, hem şehitlerimizi rahmetle andık hem de sünnet edilen çocuklarımız dualarla erkekliğe ilk adımlarını atmış oldular. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum. Her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanında olacağız, kapımız ve gönlümüz onlara her zaman açık olacaktır” diye konuştu.
124 ÇOCUĞA ÇEYREK ALTIN
Sünnet şöleninin iptal edilmesinin ardından Türk Bayrakları ile şehir turu yapan 124 Çocuk ve aileleri mevlit programı için huzur camiye geldiler. Huzur Camide okunan duaların ardından her çocuğa bir çeyrek altın takıldı. Altınları Antalya MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Meclis Üyeleri ve Protokol üyeleri dağıttı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle