Hoşgeldiniz  

KEMER’DE FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON POLİKLİNİĞİ HİZMETE BAŞLADI.

SEMİH KÖKEN | 29 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

HİZMET KERVANI BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Kemer Devlet HastanesineFizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı görevlendirilmesinin yapılması üzerine hizmet kervanı büyüyerek Kemer’ de bir ilk daha yaşandı. İlçede ilk kez hizmete açılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon polikliniği hizmet vermeye başladı.

Kemer Devlet Hastanesi bünyesindeFizik Tedavi ve Rehabilitasyon polikliniği hizmete başlamış, tam donanımlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi de önümüzdeki hafta içerisinde hizmete açılıyor.

Kemer Devlet Hastanesindeaçılacak olan merkez hakkında açıklama yapan Kemer Devlet Hastanesi Yöneticisi / Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon polikliniği hasta kabulüne başlamıştır, cihazlarımızın tamamlanmasında son aşamalara geldik, önümüzdeki hafta içerisinde de ünitemizi faaliyete geçireceğiz. Hizmete açılacak ünitemizde kas, eklem, kemik ve omurga hastalıkları, felç, yumuşak doku hastalıkları, sinir yaralanmaları, özürlülük halleri gibi her yaşta insanları etkileyen fonksiyon ve iş gücü kaybına neden olan hastalara etkin tedavi uygulanacak olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitemiz için Kemer artık sağlık alanında adından söz ettiren bir ilçe haline geldi ve gün geçtikçe yeniliklerle ve her türlü projelerle hasta potansiyelini artıracağız. Kemer halkımıza hayırlı olsun” dedi.IMG_7038

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle