Hoşgeldiniz  

Kemer’de elektrik kesintisi

Semih Köken | 11 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 12 Kasım Perşembe günü, Kemer merkezde 4 saatlik elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Akdeniz EDAŞ AGB servisimizce Kemer TR 48 (281380) nolu DM’den 281380 F1 nolu fider üzerinde kesici değişimi ve bakım çalışması sebebiyle enerji kesintisi yapılacaktır. Bu doğrultuda uygun görülen kesinti programı şu şekilde; 12 Kasım 2015 Perşembe günü 04:00 ile 08:00 saatleri arasında Kemer TR (281380) nolu DM’den enerjili 281380 F1 nolu fiderden enerji alan Yeni Mahalle Atatürk Caddesi, 511 Sokak, Çınar Yanı Sokak, Ahmet Çavuşoğlu Caddesi, Yani Mahalle Atatürk Bulvarı, 525 Sokak, Kındıl Sokak, Kumluca Antalya Karayolu, Devlet Hastanesi, Dedeler Mevkii ve Caddelerin kesiştiği Sokaklarda bulunan AG-OG aboneler ile özel trafolu müşteriler yapılacak enerji kesintisinden etkilenecektir.”

Açıklamada ayrıca, “Çalışmaların erken bitirilmesi halinde belirtilen saatten önce hatlara enerji verilebileceği gibi hava muhalefeti veya başka nedenlerden dolayı çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle