Hoşgeldiniz  

Kemer’de Çanakkale Şehitleri Saygı ile Anıldı!

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2015 | Kemer Güncel A- A+

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Jandarma Teğmen Ramazan Akpınar yaptı. Akpınar, Bugün; Türk’ün ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin yüzüncü Yıldönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, ruhlarınız şad olsun. Dedi
Cumhuriyet meydanındaki ve TÜREM Eğitim Merkezindeki Törene, Kemer Kaymakam Vekili Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı İlçe Garnizon Komutanı Yasin Berçin, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Nuray Minta, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz Daire Müdürleri Okul Yöneticileri, Şehit Yakınları, Kemer Belediyesi personeli, Jandarma Personeli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Tören daha sonra, Kemer Turizm Eğitim Merkezi’nde devam etti. Burada yapılan törende Ünal Aysal Anadolu Lisesi Müdürü Nuray Özcan günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Lise öğrencilerin Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kemer Kaymakam Vekili Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik ödül verdi. Şiir dalında dereceye giren öğrencilere Kemer Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin ödül verirken, Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise ödüllerini Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı verdi.
Tören Kemer Ünal Aysal Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Oratoryo ve Tiyatro gösterisinin ardından son buldu.

DSC_6505

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle