Hoşgeldiniz  

KEMER’DE BÜYÜK KAVGA

Semih Köken | 18 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER’DE BÜYÜK KAVGA
Kemerspor’u ligden çekeceğini açıkladıktan sonra zehir zemberek bir açıklama yapan Başkan Ahmet Öncelik’e cevap veren Onursal Başkan Yusuf Üras, “Samimi bulmuyorum” dedi

KEMER’DE BÜYÜK KAVGA

Ligden çekti ama…. 

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kemerspor’da kavga büyüyor. PAŞ Edirnespor yenilgisinden sonra ligden çekilme kararı alan Kemerspor’da Başkan Ahmet Öncelik, sert ifadeler kullanmış, kimsenin takıma sahip çıkmadığından yakınmıştı. Ancak daha sonra bu kararından vazgeçen Kemespor, Payasspor maçına çıkmış ve sahadan da 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Eleştiriler sonrası takımın adını belediye başkanlığı döneminde Tekirovaspor olarak değiştiren Kemerspor’un Onursal Başkanı Yusuf Üras ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

‘Dürüst ve şeffaf değiller’ 

Üras sosyal medya hesabından: “Sevgili Kemerli hemşerilerim. Geçtiğimiz hafta bazı basın yayın organlarında Kemerspor 2003 (Tekirovaspor) kulübü ile ilgili hakkımda çıkan ‘Kurucu onursal başkan Yusuf Üras kulübe neden sahip çıkmıyor?’ haberleri sonrası bir açıklama lüzumu doğmuştur. Uzun süredir Kemer’imizin değeri olan Kemerspor 2003 kulübümüzü takip ediyorum. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yapılan düzenleme ile takım 3. Lig’de kalmıştı. Bu sene ise, alınan kötü sonuçlar nedeniyle ligin henüz başındayken, başkan tarafından takımı ligden çekecekleri yönünde yapılan açıklamayı çok manidar buluyorum. Kemerspor Başkanı Ahmet Öncelik tarafından yapılan açıklama sonrası biz de bir basın açıklaması yapacağımızı duyurmuştuk. Takımın tekrar maçlarına devam ettiğini görünce baktık ki, oyun içinde oyun oynanmaya devam ediliyor, kimseden ses çıkmıyor, hiç kimse dürüst ve şaffaf davranılmıyor, yardım edeceklerden yardım isteneceği yerde şov peşinde koşulduğu izlenimine vardım. Yönetim kurulu üyesi olan ve istifa ettiğini açıklayan Tosun Ülge’nin de dediği gibi başkan Ahmet Öncelik tarafından kulübün satılmasının kılıfı hazırlanıyor olabilir” dedi.

Üras’a hodri meydan 

Yusuf Üras’ın açıklamasının altına yorum yapan Kemerspor Başkanı Ahmet Öncelik ise, “Sayın Yusuf Uras Kemerspor’u siyasetinize alet etmeyin. Sizi bu kulübün yanında mısınız değil misiniz bunu söyleyin. Boş verin o bunu dedi bu bunu dedi. Yok satmak için film fırıldak yapıyormuşuz. Hadi oradan. Dürüst olun dürüst. Ben Kemerspor’u satmak istesem şimdiye kadar elli defa satardım. Siz alabiliyorsanız ben size vermeye hazırım. Hodri meydan. Kim adam kim değil bütün Kemer görsün” şeklinde konuştu.

Karadeniz’de kritik maç 

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Antalya Kemerspor, yarın Ofspor’a konuk oluyor. Ligde zor günler yaşayan ve 9 maçta sadece bir kez galip gelebilen mavi beyazlılar takım, Karadeniz’den iyi bir sonuçla dönmeyi planlıyor. 6 puanla 14. sırada bulunan Antalya temsilcisi, saat 13.00’te başlayacak maç Of İlçe Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmada Celal Bayraklı, Yavuz Banadır Ordu ve Salih Burak Demirel hakem üçlüsü görev yapacak.

Tuğrul Metin geri döndü 

Geride kalan 9 haftada 4 farklı teknik adamla maça çıkan Kemerspor, Ofspor mücadelesine 5. teknik direktörüyle çıkacak. İlk 4 haftada Bahri Kurt ve Osman Akyol ile yollarını ayıran Antalya ekibi, daha sonra anlaşma sağladığı Ertuğrul Arslan’la da devam etmeme kararı aldı. 9. haftada oynanan Payasspor maçına yardımcı antrenör Utku Kızıltepe ile çıkan mavi beyazlılar, daha önce 4 kez göreve gelen Tuğrul Metin ile yeniden anlaşma sağladı. Son olarak geçtiğimiz sezon Kemerspor ile çalışan 48 yaşındaki teknik adam, 9 ay sonra yeniden Antalya ekibinde göreve geldi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle