Hoşgeldiniz  

Kemer Yardım Tır’ı İzmir’e Uğurlandı!

Semih Köken | 04 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Yardım Tır’ı İzmir’e Uğurlandı!
Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi tarafından koordineli çalışma sonrası vatandaşların da yardım ettiği çeşitli ihtiyaç malzemeleri Deprem bölgesi İzmir’e dualarla uğurlandı.
Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi ve Okul aile birliği, duyarlı vatandaşlar; 6.6 büyüklüğünde merkez üssü İzmir olan İstanbul, Bursa, Manisa, Balıkesir ve birçok ilimizde hissedilen Türkiye’mizi tek vücut, tek millet olarak yasa boğan doğal afetten kaynaklı depremzedelerimizin yanında olduğunu bir kez daha gösterdiler.
Başkan Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada; Kemer Belediyesi olarak bütçemiz ile tüm gıda ürünlerinden, çocuk ürünlerine, battaniyesine ve birçok ihtiyaç malzemelerimizi hazırlayarak yardım tırımızı depremzede kardeşlerimize ulaştırmak üzere uğurluyoruz.
Kemer Kaymakamımız Sn.Murtaza Dayanç Bey ile koordineli çalışma sonucunda, Acınız Acımızdır diyerek başlamış olduğumuz hazırlıkta Kemer’imizin kalbi, gönlü güzel Değerli İş Adamlarımıza, Güzide Halkımıza, bizlerde varız diyerek kayıtsız kalmayan Tüm Vatandaşlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı minnettarım. Dedi
Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ise yaptığı konuşmada;, İzmir’deki depremin ardından ilçemizde Kemer Belediyesi ile koordinesinde çalışma başlatıldığı belirtildi. Hayırseverlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteği ile tedarik edilen 1 bin 500 adet battaniye, 12 ton gıda, ve çeşitli malzemeler İzmir’deki depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardım Tırımızı uğurluyoruz. Rabbimden duamız böyle acıyı bir daha yurdumuza yaşatmasın. Dedi REŞAD AYDOĞDU
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle