Hoşgeldiniz  

Kemer Türk Sanat Müziği Korosundan Unutulmaz Konser‏

SEMİH KÖKEN | 30 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi, Kemer Hak Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Bahriye Kocadağ yönetiminde hazırlamış olduğu Bahar Konseri Kemer belediyesi Kültür Salonunda yapıldı.

Kemer Belediyesi, Şef Bahriye Kocadağ yönetimindeki (TSM) Türk Sanat Müziği Korosu Sunuculuğunu Cansın Erol’un yaptığı 30 kişilik kadrosu ile Kemerlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda Cuma günü akşam halka açık ve ücretsiz olarak verilen konsere ilgi oldukça fazlaydı bazı izleyiciler konseri ayakta izlerken 30 kişilik koro ekibi sundukları şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattılar.

Koro Şefi Bahriye Kocadağ; ” 2015 sezonunda Kemer Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan amatör koro ile Türk Sanat Müzik severlerin karşısında olmaktan son derece mutlu olduk. Koromuzun kurulmasında bizlere destek olan Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül’e bizleri çalışmalarımızda yalnız bırakmayan Kültür Müdürü Tamer Mutlu’ya teşekkür eder, merakla konserlerimizi bekleyen Kemerlileri ve tüm Türk Sanat Müziği severlere teşekkür ederim” dedi.

Programın sonunda bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel; “uzun yıllardır içten, duygulu ve coşkulu istiklal marşımızı böyle dinlememiştim. Öncelikle bu kadar coşkulu İstiklal Marşımıza katkı veren sizlere şükranlarımı sunuyorum. Adeta hasret kalmıştık bu sayede vuslata dönüştü. Her yaştan sanatçımızı sanata yönlendiren ve Türk Sanat müziğine olan hasretimizi gideren bu etkinliği çok önemsiyoruz ve övgüye layık buluyoruz. Bu anlamda bu organizasyonu gerçekleştiren ve emek veren insanlarımıza sonra duygusalı ve başarılı sunumlarından dolayı Cansın Erol hanımefendiye, Türk Sanat Müziği korosunun şefi ve yönetmeni Sayın Bahriye Kocadağ ve sanatçılarına ve saz ustalarına, özellikle de Bayan Leni Willemesen’e ve sanatçının gıdası olan ve olmazsa olması olan koraya alkışlarınızla destek olan siz sanat sevenlerimize gerek şahsım adına gerekse, ertelenmesi mümkün olmayan programı nedeniyle gelmeyi çok istemesine rağmen aranıza katılamayan Kemer belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül adına içtenlikle teşekkür ediyor, bir daha ki koroda buluşmak üzere saygılarımı sunuyorum” dedi.

Programın sonunda 10. Yıl marşımız salonu dolduran yüzlerce sanat sever kora ile birlikte müzik eşliğinde söyleyerek geceye ayrı bir renk kattı.

Gecede, Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel ve Semih Top, Türk Sanat Müziği korosunda emeği geçen Halk Eğitim Müdürü Mustafa Özkaynak ve Kemer Belediyesi Kültür Müdürü Tamer Mutlu Koro Şefi Bahriye Kocadağ’a, Sunucu Cansın Erol’a Sanatçı ve saz ekibine bir buket çiçek takdim ettiler.DSC_4882 DSC_4890 DSC_4892 DSC_4932 DSC_4933

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle