Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR MERSİN İDMAN YURDU İLE EŞLEŞTİ

SEMİH KÖKEN | 16 Eylül 2014 | Kemer Güncel A- A+

Minta ve Can türkiye kupası 2. tur 001Türkiye Kupası ilk turunda Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 2-0 lık net bir skorla eleyen Kemer Tekirovaspor’un 2. Turdaki rakibi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu oldu. Karşılaşmaya Mersin idman Yurdu ev sahipliği yapacak. Türkiye Kupası  2. tur müsabakaları 24 Eylül Çarşamba günü oynanacak.

Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu’nda dün çekilen kuraya Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta ve Asbaşkan Durmuş Can da katıldı.

 

Kura çekimine katılan Başkan İsmail Selami Minta şu açıklamalarda bulundu; “Mersin İdman Yurdu ile eşleştik, rakibimizin Spor Toto Süper Lig ekibi olması bizim için önemli değil, Kemer Tekirovaspor olarak Mersin’de tur atlamak için ne gerekiyorsa takımımız onu yapacak. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kura çekimine katılan Kemer Tekirovaspor Asbaşkanı Durmuş Can şu açıklamalarda bulundu; “Zorlu bir kura çektik fakat hedefimiz bu turu geçerek bir üst tura yükselmek, bir üst tura geçeceğimize inanıyorum.” dedi.

Kura çekiminin ardından Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş şu açıklamalarda bulundu; “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız, on bir kişiden oluşan iki ekibin karşılaştığı bir mücadele olacak ve hedefimiz de Mersin’de  tur atlamak, hazırlıklarımız ve çalışmalarımız bu yönde olacak.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle