Hoşgeldiniz  

Kemer Sporda Hedef Mutlak Galibiyet!

Semih Köken | 11 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Sporda Hedef Mutlak Galibiyet!
  • Kemer Sporda Hedef Mutlak Galibiyet!
    TFF Misli.com 3. Lig Birinci grupta mücadele eden Kemer Spor kendi sahasında Perşembe günü konuk edeceği Edirne Belediyesi Edirnespor karşısına mutlak galibiyet ve 3 puan parolasıyla çıkacak.
    2 hafta başarılı bir grafik çizen, Çankaya Spor Kulübünü mağlup eden ve deplasmanda Fatsa Belediye Spor ile berabere kalan Kemer Spor 11 gün aranın ardından yarın 12 Kasım Perşembe günü kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor’u ağırlayacak.
    Takımda Tolgahan Kumbasar sakatlığı atlatırken düz koşusuna devam ediyor. Fatsa maçında sakatlanan Sercan Bıyıklı sakatlığı atlatarak takımla çalışmalara başladı.
    Görüşlerini aldığımız takımın başarılı çalıştırıcısı Ertuğrul Arslan yaptığı açıklamada; Takımda eksik oyuncularının olmadığını ifade ederek Sercan’ın hafif sakatlığı devam ediyor ama kadroya alacağız, Perşembe günü sahamızda oynayacağımız Edirne Belediyesi Edirne Spor hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve iyi çalıştık bu maça iyi hazırlandık. Çok şükür sakat bir oyuncumuz yok. İnşallah iyi bir mücadele ile galip gelerek 3 puan almak ve serimizi sürdürmek istiyoruz.” dedi
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle