Hoşgeldiniz  

KEMER POLİSİ YAKALAR

SEMİH KÖKEN | 26 Temmuz 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Filim gibi kazayı Kemer Emniyetinin yürüttüğü titiz çalışma  çözdü.

Kemer ilçesinde Çeçenistan uyruklu turistin yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

 

21 Temmuz Pazartesi günü saat 06.00 sıralarında Çeçenistan uyruklu Sultan Yakubov (42), 07 K 0821 plakalı motosikletle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis kayıtlarına tek taraflı ölümlü trafik kazası olarak geçen olay, Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından genişletilerek araştırıldı.

Ekiplerin olay yerinde yaptığı araştırmada, başka bir otomobile ait parçalar toplanarak, laboratuar ortamında incelendi. Yakubov’un cesedi ile motosiklet arasındaki mesafenin 38 metre olarak ölçülmesi, polis ekiplerini şüphelendirdi. Yapılan geniş araştırma sonucunda, 07 FIB 16 plakalı otomobilin olay yerinden aynı saatte geçtiği tespit edildi. MOBESE kayıtlarını inceleyen polis, otomobilin şoförü Fatih A. (34) ile yanında bulunan Onur G.’nin eşkallerini belirledi. Polis ekiplerince, Antalya Eski Sanayi Sitesi’ndeki iş yerinde gözaltına alınan Fatih A, Kemer’e getirilerek adliyeye sevk edildi. Fatih A’nın, kaza yapan Çeçenistan uyruklu Yakubov’un üzerinden otomobille geçerek kaçtığı tespit edildi. Otomobilinde yapılan incelemelerde otomobilin ön kısmının tamir edildiği de ortaya çıkarıldı. Fatih A, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Çeçenistan uyruklu Sultan Yakubov (42), 21 Temmuz Pazartesi günü 07 K 0821 plaklı motosiklet ile Kemer-Antalya yolu Palmiye Kavşağı’nda direksiyon hakimiyetini kaybederek yaşamını yitirmiş, ceset ile motosikletin farklı nokatlarda bulunması nedeniyle de soruşturma başlatılmıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle