Hoşgeldiniz  

Kemer Parklarındaki Fıtness ve Çocuk Oyun Grupları yenileniyor

SEMİH KÖKEN | 06 Temmuz 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de muhtelif mahallelerde bulunan çocuk oyun parkları yenileme çalışmaları devam ediyor. Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin oyun parkları ve Fıtness aletlerini modernize etme kapsamında çalışmalarına devam ediyor.
Kemer merkez, Beldibi, Çamyuva, bölgesinde muhtelif alanlarda ki 7 oyun parkında yenilikler yaparak yeni oyun parkları kuruldu. Oyun Parklarını yenile kapsamında; Kemer Merkez’de turizm lojmanları parkı, Çamyuva sarı Ören Deresi Parkı, oyun grubu, bir çok mahallede fıtness seti, dönen çember, Olbiya parkın zeminine 100 K2 kauçuk döşendi. Oyun aletleri olarak ise İkili Maraton yürüme aleti, Ayakta ve oturarak bel çevirme aleti, Kol, bilek ve omuz çalıştırma aleti, Bisiklet, Vücut esnetme aleti, ikili yan salanım, bacak açma germe aleti, iki bacak ve karın çalıştırma sıkı masaj aleti konularak halkın ve turistlerin hizmetine sunuldu. 
Oyun parklarının bu sayı ile sınırlı olmadığını, yenilerinin geleceğini, mevcut yapılanların zemin ve çevre düzenleme çalışmalarının biran önce tamamlanıp en kısa sürede açılışlarının yapılacağını belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ailelerin ve çocukların güven içinde olması rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalışıyoruz dedi. Birçok Oyun parklarını yenilemekte ki amacımız oyun alanlarında çocuklarımızın sağlıklı, güvenli bir şekilde yararlanmalarını sağlamak. Parklara yeni oyun grupları koyarak çocuklarımızın parklara ilgisini arttırıp evden birazda olsa dışarıda zaman geçirmesini istiyoruz. Başkan Gül Kemer Merkez ve yeni bağlanan mahallelerde, çevre düzenlemesi yapılan ve oyun araçları yenilenen parkaların ayrıca, ailelerin ve çocukların güven içinde olması için periyodik olarak kontrol ve bakımlarının yapılacağını dile getirdi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle