Hoşgeldiniz  

Kemer, Koylara Emniyet Şeridi

SEMİH KÖKEN | 12 Haziran 2014 | Kemer Güncel A- A+

alacasu  (2) alacasu  (1)
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kemer-Çamyuva Alacasu koyunda denize girilen bölgelerde şamandıra uygulaması çalışmaları başlatıldı.
Kemer’de sahil şeridinde özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak denize girdiği bölgelerde Kemer belediyesi ekipleri tarafından, denize giren vatandaşlarımızın fazla açılmalarını önlemek ve güvenli alanda yüzmelerini sağlamak amacıyla şamandıra uygulaması çalışmalarına hız verildi Yapılan bu uygulama ile vatandaşlarımız denize girdiklerinde nereye kadar açılabileceklerini görüp o doğrultuda kendilerini güvenli hissedecekler. Kemer belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın denizde herhangi bir olumsuz durum yaşamamaları için koyulan şamandıraları geçmemelerini istedi.
Çıralı sahilinde de şamandıra uygulaması yapılıyor; konu hakkında bir açıklama yapan ve Alacasu koyunda çalışmaları yerinde inceleyen, Kemer Belediye Başkan Vekili Cumali Afişin, vatandaşlarımızın güvenle denize girmeleri için belirli bölgelerimizde şamandıra uygulaması yapıyoruz. Çıralı mahallemizde başlattığımız şamandıra çalışmalarını Alacasu koyumuzda yapıyoruz. Alacasu koyunda iki gün önce belediyemiz fen işleri ekiplerince Tonoz’lar indirildi. İndirilen tonozların hafta sonuna kadar denize indirileceğini söyleyen Başkan Vekili Afşin; koylarımıza çekilen şamandıralar vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde denize girmelerini sağlayacak. Ayrıca Alacasu koyu çevresindeki orman içine kaçak olarak dökülen molozların da Kemer belediyesi ekiplerince temizlendiğini vurguladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle