Hoşgeldiniz  

KEMER KARARINI VERDİ: CHP

SEMİH KÖKEN | 21 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Av. Umut Güneş, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve kalabalık bir partili ekiple İlçe Merkezi 4 Yol Caddesi ve Otogar civarında seçim çalışmalarına devam etti.Umut Güneş ve partililerle birlikte dağıtımı devam eden Proje Dergileri Kemer ilçe merkeziyle çeşitli semtlerde halkın bilgisine sunuldu.Seçim çalışmaları sırasında esnafı işyerlerinde tek tek ziyaret eden Umut Güneş, seçmenden oy isterken uygulayacağı projeler hakkında da onları bilgilendiriyor.
20-25 yıldır Kemer’i yöneten zihniyetin kenti getirdiği durumun hiç iç açıcı olmadığını anlatan Umut Güneş,
‘Kemer içine sürüklendiği içler acısı noktayı hiçbir zaman hak etmiyor. İnsanımız hak etmiyor, çalışanlar hak etmiyor, caddeleri hak etmiyor, sokakları hak etmiyor parkları bahçeleri hak etmiyor. Hâsılı Kemerdeki durum sürdürülebilir olmaktan çok uzak.
Bu, Kemer ve insanına reva değildir. Bu halk, Kemer’e adeta ihanet eden bu yöneticileri 10 gün daha taşıdıktan sonra hem beyninden, hem sırtından hem de yakasından bir daha geri gelmemek üzere silkeleyip atacaktır’ dedi.Kemer’de ekmeğe muhtaç insanlar gördüğünü ve bundan dehşete kapıldığını anlatan Umut Güneş, ‘Günümüz dünyasında Kemer’de( az da olsa) bu tip olaylara tanık olunmasının bu günkü yöneticilerin bir yüz karası olduğuna işaret etti.Gelinen noktada bazı kesim insanlarının bir birinin aşına ekmeğine göz koyar duruma düşürüldüğünü kaydeden Umut Güneş, muhtaç insanların omzuna basarak yerlerini korumak isteyen yöneticileri tarihin ve insanlığın affetmeyeceğini vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş, 30 Mart’ı denenmiş ve başarısızlıkları tescil edilmiş Mustafa Gül-Yusuf Üras ikilisinin tarihin çöplüğüne atılış miladı) olarak değerlendirdi.

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle