Hoşgeldiniz  

KEMER İYİ PARTİDE NE MASKE NE MESAFE VARDI

SEMİH KÖKEN | 17 Eylül 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER İYİ PARTİDE NE MASKE NE MESAFE VARDI
Kemer İYİ Parti’de dayanışma yemeğinde ne mesafe ne de maske kurallarına  uyuldu.

Parti toplantısı PANDEMİNİN önüne geçti.

Kemerin tek elit Pastahanesinin üst katında yapılan  toplantı büyük tepki çekti.

Maske ve mesafe kurallarının hiçe sayıldığı toplantıda virüs kol  gezdi. Kemerde son günlerde Corona  vakalarırnın artmasını umursamayan İyi  Partinin bu yaptığı hiç yakışmazken iyi partiye tepki yağıyor…

Kurulduğu günden bu yana hep sorunlar yaşanan  iyi parti Kemer yine bir sorunla gündeme geldi.

 

 İYİ Parti Kemer Kurucu Teşkilat Başkanı Hüseyin İnan, parti ilçe teşkilatı ve partililere yemek verdi. Birlik ve beraberliğin pekiştirildiği yemekte, “Çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız” mesajı verildi.

Kemer İYİ Parti’de dayanışma yemeği

Yemekte bir konuşma yapan Hüseyin İnan, bu tür toplantıları bundan sonraki süreçte sık sık yapacaklarına dikkat çekerek, “Birlik ve beraberliğimizi perçinleyen bu toplantıları sık sık yaparak bir araya gelmek hem Kemerimiz için hem de ülke siyasetine sunacağımız katkı için oldukça önemli. Çünkü bizler, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener hanımefendinin ifadeleri ile ‘Çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız” dedi.  İlçe başkanım Hüseyin Çelik başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  hareket ederek İYİ Parti’yi Kemer’de birinci parti yapacaklarını kaydeden İnan, “Genel Başkanımızın Cumhur Başkanı olması yönünde sarfetmemiz gereken emek de bizim için ayrıca çok önemli. Bizler İyi Parti Kemer İlçe yönetimi olarak birlikte yapacağımız çalışmalara ilk etapta bin üye hedefiyle başlayacağız. Bu vatan bizim, bu memleket bizim. Geçmiş dönem kurucu yönetim kurulu üyelerimize, mevcut yöneticilerimize ayrıca aramızda bulunan basınımızın güzide temsilcilerine davetimizi kırmayıp teşrif ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. Toplantıda İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik de, çalışmalarını dayanışma içerisinde sürdüreceklerini belirterek, “Hüseyin başkınımın da dediği gibi partimizi önce Kemer’de, Antalya’da birinci parti yapacağız. Ardından iktidar olarak Genel başkanımızı Cumhurbaşkanlığı’na taşıyacağız” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle