Hoşgeldiniz  

RUS MAFYASINA KURŞUNA TUTUKLAMA

Semih Köken | 25 Ağustos 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de Cumartesi günü gece bir gece kulübünün restoran bölümüne gelen şüpheli, kapı önünde duran özel güvenlik görevlilerine tabanca ile ateş açtı. Saldırıda Bekir P., Mahmut U., Muhittin Ö. ve Tarık K. yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye götürülen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken Bekir P. ve Mahmut U., Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayda kurşunlardan biri gece kulübünün önünde park halinde duran bir aracın camına isabet etti. Bu olay üzerine kulüpte eğlenen tatilciler ve turistler otellerine gönderildi.

Kemer Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken, olay yerinde 9 milimetre çapında 12 boş kovanı buldu. Polisin yaptığı incelemenin ardından olayla ilgili sezon başında gece kulübü içerisinde işletme kiraladığı daha sonra da çıkarıldığı tespit edilen Osman Ş., gözaltına alındı.

Osman Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Osman Ş. Antalya’ya cezaevine gönderildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle