Hoşgeldiniz  

KEMER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖYNÜK MAHALLESİNE TAŞINDI

Semih Köken | 27 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖYNÜK MAHALLESİNE TAŞINDI
Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binasına taşındı.
Kemerde  hiç bir yer yok muş gibi Emniyetin Göynük beldesine  taşınması tepki çekerken Necati Hoca nın  projesi olduğu ileri sürürldü tepki çekti….
Buna rağmen … Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasına taşınan emniyet teşkilatına nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Topaloğlu, Yılmaz’a ve Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.
Başkan Topaloğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Emniyet Müdürlüğüne bina konusunda yardımcı olmak bizim görevlerimiz arasındadır. Daha önce bina tahsisi konusunda mecliste karar almıştık. Göynük hizmet binamızı mecliste oy birliği ile 5 yıllığına tahsis ettik. Emniyet Müdürlüğüne yeni binaları hayırlı olsun.” diye konuştu.
Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz ise bina tahsisi için destek veren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.
Daha önce Kemer Belediyesi meclisinde oy birliği ile alınan karar sonrası, Kemer Belediyesi ile Kemer Emniyet Müdürlüğü arasında, Emniyet Müdürlüğünün Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binasına taşınması ile ilgili protokol imzalanmıştı.
Emre Akdemir, Erol Ayazgök ve 153 diğer kişi
5 Yorum
2 Paylaşım
Beğen

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle